Splnil Kuciak účel? Kiska, média a davy bouřili. Výsledek vyšetřování nula. Zkuste Putina!

Kriminalisté údajně opouštějí stopu, podle níž novináře zavraždila italská mafie. Ukazuje se tedy, že mediální štvanice, hřímání prezidenta Kisky a davů v ulicích byly založeny na lichém základě. Ajtakrajta, co teď s tím? Putin?  

Mediální štvanice podpořená hřímáním slovenského EUhujer prezidenta Andreje Kisky (údajného filantropa, který zbohatl na splátkové společnosti) a davy lidí vypuštěných do ulic udělala své. Robert Fico (mimo jiné) odstoupil ze své pozice (byť se vláda možná nezměnila tak, jak si asi původně někteří slibovali).

Obdobně jako po novičoku (Skripal skřípe. Dali jsme vám zločince, máte trest. To za vás mám vymýšlet i zločin?), (údajných či reálných) chemických útocích v Sýrii, sestřelení dopravního letadla nad Ukrajinou byl viník prakticky hned označen...Tady italská mafie napojená na současné vládní struktury. Hybajte do ulic! Zavražděný (údajně) mladý a nadějný investigativní novinář a jeho přítelkyně (budiž jim země lehká). Jde o svobodu slova... O naše hlídací psy... 

Že mohlo jít o vraždu z vášně? Že se Kuciak mohl stát obětním beránkem (těch, kterým "sloužil", těch, kteří mu třeba i poskytovali informace o daňových únicích vybraných podnikatelů) pro nastartování "slovenského Majdanu" proti stávající vládě? Ale fuj, nepřemýšlejte nad nesmysly! Je to prakticky jasné...

Po italské mafii teď údajně kriminalisté sledují stopu albánské mafie... Hmm... následovat by mohla čínská mafie a na závěr trefa do černého... ruská mafie a ruští hackeři napojení na Putina a Kreml (samozřejmě podporovaní Assadem, Rúháním a Kim Čong-unem).

Vyšetřovatelům přeji hodně štěstí, nicméně obávám se, že zjistit, co se skutečně stalo, bude prakticky nemožné...

Zdroj (iDnes): Policie vyšetřování zpackala, tvrdí Kuciakův otec. Ve hře je albánská stopa 

Autor: Tomáš Vyoral | čtvrtek 24.5.2018 12:14 | karma článku: 45,11 | přečteno: 3371x