Soudní spor o hidžáb. Já bych na makovici rád záchodové prkénko! Sbohem a šáteč...hidžábek

Trochu se kopu do zadku, že jsem na základní škole, na gymnáziu nebo na vysoké nebyl trochu pokrokovější a netrval na nošení záchodového prkénka na hlavě. Mohl jsem si přivydělat 60 táců a být celebritou (lidskoprávních pokrytců)!

Tento týden pokračovalo projednávání žaloby somálské dívky na Střední zdravotnickou školu v Praze 10. Ayan Jamaal Ahmednuurová, která tvrdí, že jí škola nepovolila nosit hidžáb, a tím ji nepřímo diskriminovala v přístupu ke vzdělání a svobodné volbě povolání. Jako "symbolické" odškodné si prosí 60 tisíc Kč.

Somalálka Ayan, stojící na straně multikulturních nepřizpůsobivých (a neZiskovek?), rozehrála s ředitelkou zdravotní školy, zastupující (dle mého) zdravý selský rozum (držím pěsti), cimrmanovskou show.

Když pominu argumentaci školy, že slečna ještě ani nebyla formálně studentkou ústavu, tak mě zaráží, že slečna žaluje ředitelku, ač sama nerespektovala školní pravidla (školní řád či usnesení), které v naší (zatím relativně) demokratické zemi platí pro všechny. Pakliže chce (musí) nosit pokrývku hlavy, existuje nepřeberné množství blízkovýchodních a afrických zemí (včetně Somálska, země jejího původu), kde může, respektive musí, pokrývku hlavy nosit. V současné pokroucené multikulti době si případně může odskočit i do Švédska (psal jsem: Muhamad Stieg Pohlavson či Ole Hotovson) nebo Německa.

Tak nevím, média, politici, solaristi a jiní dobroprdíkové nám stále tvrdí, jak je pro nás multikulturní obohacení přínosné a jak jsou chudáčci migráčci vděční, tiší, přizpůsobiví... o to zajímavější je, že slečna, která tady žije pravděpodobně odmala není schopna respektovat naše zvyklosti a pravidla... Tak jak to je?

A tak si říkám: sakra chlape, že tys na základce v Otrokovicích, na gymplu ve Zlíně nebo na výšce v Praze nebyl trochu liberálně demokratičtější a nenosil na hlavě záchodové prkénko! Mohls být celebritou, bohémem, neZiskovkami opěvovaným hrdinou! Vždyť by ti zkazili budoucnost (kterou jsi neměl ani tak, ale co na tom)!

A co mladí s motorkářskými, horolezeckými nebo stavebními přilbami? Co sportovci s plaveckými čepkami? Co pitomci se šprckami na palicích? A co já se záchodovým prkýnkem na kedlubně? 

Dostaneme taky požehnání od soudružky Šabatové a 60 tisíc k tomu? Vždyť nám diskriminačně omezujete (nebo jste omezili) naše práva na víru! Zamyslete se nad sebou! Případné zájemce o reparace pro mou, diskriminací zkoušenou maličkost prosím o zprávu do diskuze - pošlu číslo účtu.

Děkuji, sbohem a šáteče...pardon hidžábek.

Autor: Tomáš Vyoral | sobota 21.1.2017 11:31 | karma článku: 46,53 | přečteno: 4362x