Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I když budete vodit drožkářskou kobylu na dostihy, závodní plnokrevník se z ní nestane.Pan Sobotka je příliš odtržen od reality, nemá žádné zkušenosti ze života běžného občana.Je takový nemastný, neslaný.Prostě to není "chlap s gulama".

2 0
možnosti
PB

..... si zrovna nejsu jistej ešivá krtky z Ostravy budou zajímat korunový dluhopisy nějakýho Andreja nebo Bakalovsko-Sobotkovská privatizace OKD s hornickejma kvartýrama !,- .....vono jako sorry, ale s tem vojebáváním už to zachránit nende ;-D!

3 0
možnosti
ZK

No, z fiaska. Clinton vyhrála ve všelidovém hlasování o 3 milióny hlasů...

2 3
možnosti
TV

Vzhledem k tomu, ze za ni stala veskera media, vetsina politickych "elit" a hyckanych celebrit, to pro me neni zrovna uspech :). Ale je to vec nazoru.

6 2
možnosti
RK

V Sobotkově podání toto "přitvrzení" působí především směšně.

11 0
možnosti
Foto

Mluvit sprostě není podle mého názoru projevem chlapáctví.

8 0
možnosti
Foto

Pan Sobotka sedí na "chciple kobyle" a huláká, že všechny porazí, předstihne a vyhraje v posledním dostihu sezony závod. Dá se ale ojebat "chcipla kobyla"?

16 0
možnosti
MN

Jen ať tak radí Bohušovi dál, ti poradci Clintonové.

Co může obohatit volební kampaň víc než Otík se sombrerem zamáčnutým do čela a kolty zavěšenými zatraceně nízko pod pasem mumlající děsivá slůvka "carrramba!"...

12 1
možnosti
Foto

Bohuslav eS v tom má jasno. Nyní to všem stranám v kampani (na kterou si nemůže vzít úvěr, protože má Lihový, pardon Lidový dům v exekuci) - ale pěkně nandá...!!

10 1
možnosti