Povinnou dezinfekci budou kontrolovat policisté. A večerní koupání rodiny hygienici?

Dodržování dezinfekce rukou a roušky ve vnitřních prostorách, bude kontrolovat městská i státní policie. A večerní koupání rodiny budou mít na starosti zaměstnanci hygieny? Paní Rážová či Jágrová nám zkontrolují umyté zadečky? 

Od pondělí si lidé v Praze budou muset povinně dezinfikovat ruce u vchodu do všech vnitřních prostor. Má se to týkat všech veřejných budov, například obchodů a restaurací. Nevím, zda i metra, ale co se týče inteligence a totalitních choutek vybraných a správně instruovaných epidemiologů, vakcinologů a hygieniků typu Prymula, Maďar, Jágrová či Rážová se to dá očekávat i tam. Likvidace imunity obyvatel...

Náměstek primátora pro oblast bezpečnosti Petr Hlubuček podle iDnes uvedl, že dodržování všech opatření, včetně dezinfikování rukou, bude kontrolovat městská i státní policie, jako nošení roušek.

Tak to máme tady. Od doby co se PR COVID 1. září vrátil z dovolené, postupuje totalita kvazi epidemiologů a kvazi hygieniků pod rouškou boje proti PR COVID-19 mílovými kroky. Důvod? Narůstající počet pozitivně testovaných. Kteří podle dostupných dat většinou o své nákaze ani neví a jsou bezpříznakový. Vážný průběh či hospitalizace je jen u malého počtu lidí (z více než 11 tisíc aktivních 249 hospitalizovaných). Smrtnost? Zanedbatelná. Úmrtí "připisovaná covidu" jsou pak, se vším respektem a úctou, se pak v drtivé většině týkají lidí nad 60 let a s dalšími souběžnými onemocněními.

Tak si říkám, proč se někdo nezeptá proč? Proč zrovna taková a maková opatření? Smysluplné vysvětlení utahování šroubů ve jménu boje proti PR viru jsem od médii velebených a nedotknutelných epidemiologů a hygieniků neslyšel. Ostatně ani nevím, kdo konkrétně ta či ona opatření navrhuje a kdo je schvaluje. Nebo to víte?

Autor: Tomáš Vyoral | pátek 11.9.2020 15:15 | karma článku: 35,48 | přečteno: 1660x