Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ve Finsku už se to chystá taky. Přiběhlíci kteří si vyberou jméno Helminen, vyfasují brusle a hokejky a budou reprezentovat na MS, ti co zvolí jméno Bachalajnen to tam budou pískat.

1 0
možnosti
BH

teda covece odvaha... ve Svedsku uz by jste mel na krku zalobu ;-D a priste bych v clanku o Svedsku pouzil video te svedske holky zpivajici hymnu a soulozici u toho s cernochem ;-) ale to asi neprojde ... ale bylo by to pekne vyjadreni aktualniho stavu Svedska... ;-D

7 0
možnosti
TT

Kde to video člověk najde? :-)

0 0
možnosti
MN

Švédsko a Norsko jsou dnes zhoubné nádory evropské civilizace, odkud se šíří metastáze do celé Evropy.

Dekadence, která v těchto dvou zemích už nabírá podobu šílenství, zvěstuje zánik evropské civilizace v přímém přenosu.

13 1
možnosti
TV

Jak nadhodil muj kolega, bylo by dobre je "oplotit".

2 0
možnosti
MN

Základní teze a hodnoty Frankfurtské školy lze shrnoutdo těchto několika bodů:

Neexistuje žádná pravda, jen soupeřící programy.

Všechny nároky na morální nadřazenost západní civilizace nad ostatními jsou zrušené západní historií rasismu, kolonialismu a světovými válkami.

Neexistují žádné objektivní standardy, podle nichž by bylo možné určit, že nějaká kultura je lepší, než jiná. Každý, kdo něco takového tvrdí, je utlačovatel a rasista.

Prosperita Západu byla vybudovaná na bezohledném vykořisťování třetích zemí. Obyvatelé Západu si tedy zaslouží chudobu a utrpení.

Zločin je chybou společnosti, nikoliv zločince. Ubozí zločinci mají právo na to, co chtějí. Podřídit se kriminálníkům je mravnější, než jim odporovat.

Chudí a zločinci jsou oběti. A jen oběti jsou mravné. Proto jsou chudí a zločinci mravní. Bohatí lidé ne, ti se mohou jen pokusit si koupit trochu mravnosti tím, že se identifikují s chudými a se zločinci.

Mravný člověk nemůže nikdy akceptovat fyzickou sílu jako metodu obrany. Je vždy lepší být obětí, než bojovat, byť i jen v sebeobraně. „Utlačovaným“ je ale násilí povolené vždy, neboť oni jen reagují na zlo utlačovatelů.

Pokud jsou obyvatelé Západu vystaveni teroru, jedinou jejich morální odpovědí je omluvit se za hříchy minulosti, pochopit teroristy a jejich motivy, nabídnout dalekosáhlé ústupky apod.

A vždy platí: Jen bílý člověk může být rasista a chovat se rasisticky, pokud se chová rasisticky nebílý člověk, vždy je to jen spravedlivá reakce na rasismus bílého člověka.

5 1
možnosti

Budoucnost occidentální civilisace ... patří Nám to.

2 0
možnosti

Někdy je mladé víno lepší než archivní ročník.

2 0
možnosti
Foto

Ještě tak před 5 lety lety se Švédskem argumentovalo skoro na každou kritiku sociálního státu a vysokých daní. Kde asi jsou dneska ti snílci, co viděli svou budoucnost v následování politiky Švédska?

15 0
možnosti
AR

U nás dosud to jsou členové socdem a i prezident Zeman, kteří často připomínali kvality v řízení Švédska tamními multikulturními sociálními demokraty.

0 0
možnosti
SN

:-)......JE to napsáno perfektně ! Ale.......Švédsko se zaplní, Německo se zaplní snad i ostatní vedlejší státy a nás utěšují. O co jde, vždyť tu žádné nemáme, ani k nám nechtějí. Ale přijde doba, ta přijde pokud se budou takovým tempem dostávat do Evropy, že vezmou za vděk i chudou Českou republikou. A v Evropě jich bude tolik, že si dovoluji tvrdit, že sem vtrhnou a nebudou se nikoho ptát.

Těch 20000 vojáků, které máme a ti jsou stejně rozprášeni po celém světě to nezachrání. Vidím to černě, nemějte mi to za zlé ! R^R^R^

24 1
možnosti
PK

P75a66v44e53l 58K86i77l64i69k

20. 11. 2016 18:53

Svatá pravda.

Nejhorší ale je, že se lidi zabejčili a nechtějí vidět, nechtějí slyšet. Nejspolehlivějším průzkumem názoru lidí jsou volby. A při posledních volbách do krajů se pouze 2,5% voličů zvedlo z kanape a šlo volit protiimigrační strany. To samo o sobě říká vše. Takže to máme spočítaný. A nedá se s tím bohužel nic dělat. Voliči se rozhodli že se bránit za žádných okolností nebudeme. Takže výsledek je už předem jasný. Teď nezbývá než čekat kdy se to už konečně začne valit i k nám.

A to je ta demokracie. Těch 97,5% bude nadšeně jásat, a těch 2,5% má holt smůlu.

9 0
možnosti
PB

..... tak vona ta Skandinávie v tomhle směru nepřekvapí,- v Latinský Americe by jim to dalo ale fest zabrat,- takovej "Mário Rodrigo Chimenez bin Laden" by byl pěknej nářez,- ....... mňo, vo Asii radši pomlčímVEU!R^

7 1
možnosti