Ministerstvo zdravotnictví uměle vytváří hospitalizované i zemřelé s COVID-19

Počty zemřelých a hospitalizovaných s COVID-19 jsou podle webu ministerstva uváděny na základě pozitivního nálezu COVID bez ohledu na příčiny úmrtí a důvody hospitalizace. Ministerstvo tak de facto navyšuje a manipuluje s daty.

Na webu Ministerstva zdravotnictví ČR na stránce věnované vysvětlení základních pojmů se můžeme dočíst o klasifikaci započítaných úmrtí a hospitalizací ohledně COVID-19:

"Celkový počet úmrtí osob s onemocněním COVID-19 zahrnuje všechna úmrtí osob, které byly pozitivně testovány na COVID-19 (metodou PCR) bez ohledu na to, jaké byly příčiny jejich úmrtí, zda k jejichž úmrtí došlo v rámci hospitalizace či mimo ni..."

"Aktuální počet hospitalizovaných osob s laboratorně prokázaným onemocněním COVID-19 dle průběžného hlášení nemocnic bez ohledu na důvody hospitalizace."

Zajímavé, ne? Nezáleží na důvodu hospitalizace ani na příčině smrti

Byli-li/jste-li pozitivní (příznaky, nepříznaky a reálný stav už ani nemluvě) na COVID, automaticky navyšujete počty hospitalizovaných a zemřelých. Čí tým takovou metodiku vytvořil a na základě koho? Vojtěchův? Prymulův? Jiného z náměstků? 

V absurdním případě tak mohou lékaři klidně testovat oběti autonehod či sebevražd a označit a v případě pozitivního nálezu je započítat mezi počty COVID. V reálnějším případě pak lidé, kteří trpěli řadou jiných chronických onemocnění a v důsledku nich zemřeli, ale byli testováni pozitivně, budou rovněž v kolonce COVID.

Jedná se o další důkaz uměle navyšovaných čísel, šíření paniky a strachu a s určitého úhlu pohledu až do očí bijících lží současného velení - nejen u nás, ale po celém světě. 

Proč to všechno? Protože PR Covid a vyvolávaná panika, strach a údajná ochrana před ním z rukou našich moudrých, MUDr.ců a všech možných Svědků Covidových je cestou k prakticky absolutnímu přesunu bohatství tím správným směrem k vrcholku pyramidy.

Nesmyslné opakované testování bezpříznakových, zdravotnické pomůcky, dezinfekce, vakcíny a nákladná opatření, která zadlužují jedince, firmy a celé státy ve prospěch několika nadnárodních bankovních domů (a jejich vlastníků). Nástup orwellovského šmírování a absolutní kontroly formou absolutní digitalizace, takzvané chytré karantény, sebetrasujícího udávání ostatních, bezpříznakových potvrzení... Atd., atd.

A v čele rezortu zdravotnictví momentálně plukovník bez nejnižší bezpečnostní prověrky napojený na farmaceutické lobby, že zkorumpovanějšího byste těžko hledali široko daleko...

Autor: Tomáš Vyoral | úterý 22.9.2020 13:34 | karma článku: 42,57 | přečteno: 4367x