Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jj, to je stará vesta, že tihle co mají plná ústa demokracie, by nejraději lidem vzali možnost výběru. Snad jen vždy nějakým hlasováním by lid mohl potvrdit to, co ony slavné elity rozhodly. A potvrdit budoucnost jakou plebsu vybraly.

2 0
možnosti

Pane Vyorale,vaše kecy snad raději zaorat!

1 9
možnosti

„Tuto skupinu občanů mohou, když nic jiného, spojovat následující základní představy o povaze prezidentského kandidáta: demokratická, prozápadní orientace včetně nezpochybnitelného ukotvení země v NATO a EU“

Zdroj: http://tomasvyoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=564258

tak tohle zní velmi přesně jako..."....se Sovětským svazem na věčné časy..."......zdá se, že je národ nepoučitelný

12 1
možnosti

Hezky a vtipně napsáno. Děkuji Vám, pane Vyorale.

Říkám, že jestli bych někdy měl jít do blázince, tak raději do Kroměříže, než do Bohnic. Ale představa, že bych se tam sešel s panem Kocábem mě dost děsí. :-))))

23 1
možnosti

O Ebenovi jsem si do téhle chvíle myslela,že má rozum.:-/

9 1
možnosti

Marek Eben s tím pravděpodobně nemá nic společného. Kdokoliv z členů či sympatizantů Kroměřížské výzvy mohl někoho navrhnout. Takže, dokud se neprokáže, že by s tím něco společného měl, myslete si to dál.

Trochu jsem googloval: http://www.rozhlas.cz/dvojka/jejakaje/_zprava/marek-eben-proc-nechci-byt-prezidentem--1575677

1 0
možnosti

Koukám, že v Otrokovicích vstával někdo pozadím napřed. Napsal jste někdy článek který je alespoň trochu objektivní? O pozitivním znění, bych si to u vás ani nedovedl představit.

Kritizovat umí každý, ale lidé co něco dělají tak na kritizování nemají čas.

4 14
možnosti
Foto

Odkdy musi byt blog objektivni? neni tohle prace profesionalnich zurnalistu? A nezda se Vam, ze objektivita chybi i prave temto? A ta posledni veta, asi taky nemate nic lepsiho na praci, kdyz jste si udelal cas na kritiku blogu...

9 1
možnosti

Osobně bych jim doporučila vybrat za podporovaného kandidáta Dienstbiera a je po starostech. Je nevolitelný.

21 0
možnosti

A je po starostech... Myslíte starosti nebo starosty? ;-)

1 0
možnosti

Karma

jinak jsem překvapen, Höschl Cyril je také v seznamu? Paradoxem je to, že právě tento psychiatr je autorem slavné hlášky, kterou média připisují Zemanovi, který jen citoval:

"Třetina obyvatelstva ČR je slabá duchem, každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik a cca polovina obyvatelstva má podprůměrný intelekt."

Tak asi toto si myslí o lidech v ČR signatář Kroměřížské výzvy

19 0
možnosti

Signatáře jakýchkoliv výzev moc nemusím, kroměřížské už vůbec ne a vede-li to Kocáb, tak to mluví samo za sebe. Ale k citovanému výroku: Co je na tom špatně? 1/3 jakéhokoliv obyvatelstva je duchem slabá, na to jsou statistiky a velmi dobře to vyjadřuje tzv. Gaussova křivka, vč. počtu těch dementních. No a zároveň polovina jakéhokoliv společenství (včetně společenství dementů či např. Menzy) bude mít vždycky intelekt podprůměrný, zatímco ta druhá polovina nadprůměrný... ;-)

3 2
možnosti
Foto

Když slyším slovo "nezpochybnitelný", tak se mi otvírá kudlička v kapse. A to přesto, že Brusel se mi stále jeví jako lepší varianta než Moskva. Když člověk ale o své pravdě přestane pochybovat, stane se z něj zkamenělý ideolog.

7 0
možnosti

L48i21b37o57r 98V92a20n13ě56k

2. 11. 2016 23:48

Ano, Brusel je zatím asi lepší varianta než Brusel.

ALe ještě lepší varianta je mít Brusel za kamaráda a ne šéfa.

3 1
možnosti

Moc dobře napsáno.Žiji už něco přes padesát let v okrese Kroměříž a když jsem toto viděl tak se mne pokoušel infarkt.Jinak jak píšete blázinec je hned za rohem (a vyhlášený) a za slovo panoptikum se nemusíte omlouvat přesně vystihuje zúčastněné.

15 2
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik