Když hmyz či plazi do bytu ti vrazí, vzpomeň na dobrý mrav, ukloň se a pozdrav

12 let vězení za výstřel na exekutory vloupající se do cizího bytu? Jsem zvědav, kolik dostane nejbližší závodník s dvojkou v krvi, který někoho sestřelí na chodníku, nebo zmetek, jenž na někoho vypustí pandrláka z kalhot

Když hmyz či plazi
do domu ti vrazí,
vzpomeň na dobrý mrav,
ukloň se a pozdrav.
Pochval pánům um,
přenech jim svůj dům.
Bránit se? Ty blázne!
Soud(kyně) tě smázne.

Po delší době mě můj rodný Zlín trochu zklamal. Tedy, Zlín ne, ten za to nemůže... To hlupci hrající si na velké a moudré.

Aneb 12 let za (podle všeho varovný / přinejmenším nikdo nebyl zraněn) výstřel na nedoknutelnost exekutora, který se k vám domů vloupá, když spíte...  Nevím, kde je pravda, ale trest je podle všeho exemplárně přehnaný.

Alespoň, tak to tvrdil pan Janota - ten, jehož poslední blog zde nesmíme vyslovit - pro mě z nepochopitelného důvodu - jakkoliv zdůvodňovaného zdejšími majiteli klíčů a některými z protežovaných Holoubků.

Nerozporuji právo adminů k tomuto kroku, zpochybňuji však jejich morálně-pietní odůvodnění.. 

Mimochodem, jsem zvědav, kolik dostane napařeno nejbližší závodník s dvojkou v krvi, který někoho sestřelí na chodníku, nebo mlok či nemlok, co na někoho vypustí Halika z kalhot. 

Pokud se konečně přiblížíme bájnému západu, kupříkladu Německu, tak dle nedávného rozsudku za sexuální zneužití 6leté holčičky pákistánským migrantem (jako sorry výjimečně) celých 20 měsíců podmíněně - jak psal bloger Radim Fiala s odkazem na veřejně dostupné zdroje.

Autor: Tomáš Vyoral | pátek 24.2.2017 11:19 | karma článku: 45,46 | přečteno: 3079x