Hysterčíme na Václaváku Vol. 69. Moc kofejnu, málo práce a slabé preference...

Neměl jsem ponětí, že proběhne další ze série "spontánních" demošek "demokratů", jež nejsou schopni respektovat výsledky voleb. Tajtrlikovali, hysterčili, proklamovali, rozdělovali. Slovy Kodeta: "Pořád ty stejné ksichty..."

Zajímavé, že většina níže zmíněných "demokratů" se bojí referendu jak čert kříže, neb prostý lid nedosahuje inteligence a informací "vyvolených". Nicméně těm stejným prostým lidem (tedy možná tomu "správnému" vzorku) se pak co týden vlísávají do přízně na náměstích a upozorňují na jejich kolosální počet... Inu, není populismus jako populismus, což, soudruzi?

Demokraté z kaváren potřebovali asi provětrat zaprděné zadečky, a tak opět táhly na Václavák. A opět nečekaně proti stále stejným třídním nepřátelům jejich jediné správné demokracie: Babišovi, Zemanovi, komunistům, Kremlu... Neměl jsem páru, že se něco chystá, asi mě už holt nezvou, no... Tak jsem si kousek přečetl.

Všudepřítomná hysterka Mirka Němcová podléhající zřejmě spasitelskému komplexu, že je snad novodobou disidentkou (akorát v hlavním proudu), nezapomněla připomenout svůj hrdinný čin opuštění místnosti při inauguraci prezidenta. Úměrně svému vzdělání pak nezapomněla na ono kouzelné slůvko, které si jistě napsala i na papírek v ruce: "Kreml". A připomněla: „Nenecháme si vzkazovat prezidentem Zemanem, že máme mlčet.“ Myslím, že alespoň jednou by Mirka mohla Zemanovi dát za pravdu ku prospěchu jí samé (a jejího ztrapňování). Napadlo vás někdy, kdo je na první pohled dokonalým prototypem tchýně z vtipů?

Nemohl chybět další EUsoudruh a současný vůdce (s hodně malým... "v") současné TOP09 Jiří Pospíšil, který proklamoval, že: "Zítra je tragický den české demokracie. Trestně stíhaný estébák bude v sídle českých králů jmenován premiérem... Tragédie, tragédie, tragédie." Snad bude mít možnost uronit pár slz ještě později ve spřízněném pořadu Otázky Václava Moravce.

Dalšími hvězdami byly třeba loutka svého amerického občanství Jiří Dienstbier, neúspěšný komparz a pěšáci v prezidentské volbě aktivista Marek Hilšer a EUhujer a bývalý diplomat Pavel Fischer... Ukázal se také králík, co se před nedávnem v Kataru sám vytáhl z klobouku (jehož prakticky každý příspěvek zde na blogu byl čirou náhodou náležitě podpořen), markeťák Martin Jaroš, který měl blízko (snad i radami?) k týmu slušného Jirky "nevím" Drahoše. Nechyběla samozřejmě špetka umělecké fronty, krapet disidentů a štipet "demokratických" stran, samozřejmě z Kalouskovo-Fialova trpasličího demagogického bloku.

Obdobným tématem jsem se zabýval například zde: Na referendum mají lidé IQ tykve, ale na svrhávání vlád na náměstích evidentně doktorát

Autor: Tomáš Vyoral | středa 6.6.2018 12:06 | karma článku: 47,50 | přečteno: 6657x