Gipsy Banga for president! 10 nezpochybnitelných důvodů, proč by měl usednout na trůn

Tak mi přijde, že hledači pokladů, jako bájná Kroměřížská výzva, Zelení mužíčci, TOP009, ANOFERT, Bradyovci nebo ČSSDemagog již mohou odhodit rýče a krumpáče. Jako fénix z popela povstal národní hrdina a idol, morální kazatel.

Nevím jak vy, ale já mám jasno. Slušně vypadající umělec, rétor, drsoň, antirasista, antixenofob, antipopulista, multikulturalista (nyní už) s konexemi v politice, médiích i umění, spřízněnec neZiskovek. Nevidím lepšího adepta! Jsem snad jediný?

Deset hlavních důvodů, proč má podle mě pan Radek Banga nakročeno na Hrad.

1. Má andělsky čistý, správný multikulturní pohled a souzní s myšlenkami (pseudo) pravdy a lásky – ač ne už toliko ve vlastních textech, holt mladická nerozvážnost (to se poddá)

2. Není rasistou, nacionalistou, xenofobem, extremistou, populistou ani konspirátorem

3. Je předním „umělcem“, který hrdě a úspěšně reprezentoval ČR na prestižní soutěži Eurovize - má předpoklady k podpoře ze strany předních intelektuálů české umělecké scény (např. pana Dyka, Bartošky nebo Kocába)

4. Má slušný přednes a roztomile zapamatovatelné mLaskavé gesto zakomponované mezi řečí (odkaz na projev v Senátu)

5. Pronáší (srdceryvné) proslovy v Senátu České republiky (troufám si tvrdit, že pro běžného člověka zcela nepochopitelně). Kdo z vás to má? (viz bod výše)

6. Schází se a obědvá s vrcholnými politickými představiteli – téměř prezidentem, elitářem z Bilderbergu, multikulturním nadšencem a pankáčem, knížetem Karlem Schwarzenbergem a "kabátníkem" české politiky, nadšeným Tibeťanem Miroslavem Kalouskem

7. Má na své straně podporu neZiskovek (Romea, HateFree ani Jandovy Evropské (porno)hodnoty by určitě pana prezidenta nenechaly ve štychu) i médií

8. Má dostatečně ostrý a jadrný slovník – soudě dle duchaplných „hudebníkových“ „textů“

9. Je součástí (minimálně) jedné z menšin, jejichž protežování (menšin obecně) je v současném světě zcela zřejmé a vítané

10. Umístil se na 4. místě ve Stardance

Zkrátka a dobře: Gipsy Banga for president! A propos, vím, že na to nemá věk.

Autor: Tomáš Vyoral | pátek 3.2.2017 9:30 | karma článku: 46,52 | přečteno: 4864x