Fotosoutěž o nejrajcovnější prsa Kojící guerilly. Zvěčněte nejkrásnější bankovní bioňadro!

Máte-li kolem 11té cestu do nejmenované banky, můžete spojit příjemné s užitečným. Kojící guerilla plánuje v jejích pobočkách hromadné kojení. Maminky aktivistiky rozkojit! Zájemci zrcadlovky do ruky a zvěčněme si něco na památku!

Kdy jindy se vám poštěstí v hojném množství vidět obnažená mlékem zkrášlená ňadra kojících maminek? Echt na bankovních pobočkách?

Kojící happening je reakcí na událost, kdy koncem března ochranka pobočky nejmenované banky v Praze "upozornila kojící maminku, ať se buď zahalí, nebo odejde. Žena pobočku opustila a následně o události informovala na sociálních sítích. V návaznosti na tento incident plánuje uskupení Kojící gerila na pondělí protestní akci: vyzývá maminky, aby přišly kojit své ratolesti do poboček XY," napsal iDnes.

Pro všechny znalce ženských ňader, kteří chtějí být členy poroty

„Vyburcovat společnost je vítané,“ uvedla podle serveru Anna Mydlilová z takzvané Laktační ligy.

Josef Provazník na FB založil událost "Soutěž o nejrajcovnější prsa biomatek": "Akce je určena pro všechny znalce ženských ňader, kteří jsou ochotni stát se součástí poroty. Svačinu, přezůvky a hlavně zápisník a tužku s sebou. Budeme se dívat na Kojící guerillu v akci, hlasitě hodnotit jednotlivá poprsí a zapisovat si vše do zápisníku."

Foťáky do rukou! A zvěčněte si nejkrásnější bankovní bioňadro!

Já navrhuji zajít ještě o kousek dál. Doporučuji s sebou vzít zrcadlovky, kompakty, fotomobily a vyhlašuji neoficiální soutěž o nejkrásnější bankovní bioňadro 15. dubna. Vítěz bude majitelem právě této nejkrásnější fotografie! A výhodou je, že vítězi můžeme být všichni! Každý bude mít to své nejkrásnější...

Jen se trochu obávám, aby na Kojící guerillu nenavázala MeToo vol.2.0.

A propos: jak píše Pepa Provazník, o kojící matky tady nejde. Dnes se ale sejdou "aktivistické kojící matky" a v tom je sakra rozdíl.

Kojení v bankách nazdar! Zdar!

Autor: Tomáš Vyoral | pondělí 15.4.2019 10:11 | karma článku: 39,50 | přečteno: 2184x