Dřív bychom řekli dopravní nehoda. Dnes víme, že se semkneme a s ničím to nesouvisí

Před pár lety by většina lidí považovala najetí autem do bariéry u britského parlamentu za nehodu. Dnes můžete bezpečně vsadit všechny své úspory na to, že to s ničím nesouviselo, bude semknutí, nasvícení a prefabrikované kecání.

Další (nikoliv nečekané, co si budeme nalhávat) najetí „automobilu“ do cyklistů, lidí, které evidentně nemá s ničím nic společného (a už vůbec ne s Islámem a migranty) – jen pro sichr a z plezíru útok vyšetřuje protiteroristická jednotka a čin policie klasifikovala jako teroristický čin.

Ok. Takže máme prakticky dvě nejpravděpodobnější možnosti:

A) čin britského občana s marockými, alžírskými… (dosaďte sami) kořeny, který pomáhal babičkám v domově důchodců a radikalizoval se až nedávno na internetu z důvodu nesnášenlivosti a nedostatečné integrační snaze našinců. Jeho jméno a fotografie nebudou v nejbližší době z bezpečnostních důvodů k dispozici / kurz 1 : 1,09

B) čin xenofoba, nácka a příznivce Brexitu, který by ČR volil Zemana. Jeho jméno a nespočet fotografií z nejrůznějších protimigrantských demonstrací budou okamžitě zdobit veškerá média / kurz 1 : 666

V pravděpodobnějším případě A) pak následují již dříve osvědčené:

s islámem to nemá nic společného, psychicky deprimovaný, deprese, nesmíme se unést emocemi a nenávistí, neházejme do jednoho pytle, semkneme se, naše myšlenky jsou s postiženými, nebojíme se, nenecháme si vzít evropské hodnoty, jejich cílem je poštvat nás proti sobě, zvýšíme cenzuru internetu a vyšlápneme si na nenávistné komentáře, došlápneme si na legálně držené zbraně, přijmeme více migrantů a dáme více peněz neziskovkám na integraci, my to zvládneme.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Vyoral | úterý 14.8.2018 12:17 | karma článku: 47,53 | přečteno: 6698x