Dopis ISIS a hidžáb o Vánocích. Pokrytectví/poselství all-inclusive určené xenofobům v ČR

Eman Ghaleb, mediální a FB hvězda, je nyní pro mnohé hrdinkou číslo 1. Napsala dopis ISIS, svým přátelům přeje veselé Vánoce a zpívá koledy - ovšem zahalená v hidžábu a 5x denně říkajíc Alláhu akbar. Pokrytectví, poselství, obojí?

Tento můj blog bude krátký a přísný. Začněme od konce (blogu Eman Ghaleb ze 22.12.):

"Nevěděla jsem, jakým jazykem mám tento vzkaz napsat, jelikož nemohu s vámi najít žádnou společnou řeč, ale snad se má slova k vám dostanou....." píše mladá muslimka na závěr svého blogu.

A já říkám, že napsat tento vzkaz ISIS českým jazykem rovná se jistotě, že se k ISIS nedostane. Naopak je jisté, že se dostane k velkému množství českých občanů (i díky multikulturním politrukům a novinářům). A to je dle mého právě tím pokryteckým (manipulativním) cílem. Ukázat na uvědomělého mladého vzdělaného muslima (muslimku - bych nebyl nařčen), která je na "naší" straně a je jako my.

Omyl. Slečna tvrdí, že nemůže najít společnou řeč s ISIS, ale stačí mrknout na její fotografii na blogu (nebo kdekoliv jinde) a společná řeč se nabízí hned. Uvědomělá "integrovaná" muslimka bude slavit Vánoce a zpívat koledy - pouze taková maličkost - v hidžábu a 5x denně se modlíc "Alláhu akbar" (informace čerpány z jejího blogu tu na iDnes).

Tak Alláhu akbar, Ježíšku! Půjdem spolu do Mekky a Mediny, důdlaj, důdlaj, důdlaj dá! Alláhu akbare, já tě budu kolíbati, Alláhu akbare, já tě budu kolíbat.

Odvážným štěstí přeje. Pevně však doufám, že pokrytcům už toliko ne. A že jich tady díky záměrům Ministerstva vnitra ČR budeme mít v příštích tří letech vděčných, pracovitých, jen malinko depresivních 6000, a to za pouhých 520 milionů korun z našich kapes (psal jsem zde)

Všem lidem dobré vůle přeji krásný Štědrý den!

Eman Ghaleb

 

Autor: Tomáš Vyoral | sobota 24.12.2016 10:05 | karma článku: 46,70 | přečteno: 5421x