CTHH - Centrum Tvorby Hodnověrných Hovadin (a parádních obrázků)

Ministerstvo pravdy má skvělé výsledky! Češi twittují jak o život, sledují dechberouci, pro bezpečnost nepostradatelné obrázky, které jsou i v angličtině - zvyšuje se tak jazyková vzdělanost! Dezinformace jsou minulostí! Vivat!

Pro vnitřní bezpečnost ČR nepostradatelné Ministerstvo pravdy po necelém měsíci fungování vykazuje vskutku skvělé výsledky. Největší dezinformace, kterým zatím od ledna na Twitteru čelilo, byly o falešných profilech CTHH na FB a o tom, že by snad mělo mít patent na pravdu. Vskutku celostátní vnitřní dezinformační hrozby! S úspěchem (?) vyvráceny!

Zato však stihlo Ministerstvo pravdy sdílet tři krásné obrázky! Z toho dva pro vnitřní bezpečnost státu a bezpečnost občanů vskutku nepostradatelné! A navíc i v angličtině! Zájmový kroužek paní Romancové tak dokazuje, že je co do profesních kompetencí i znalostí cizího jazyka opravdu orgánem na svém místě.

Babičky, dědečci, synci, dcerky, vnučky, vnuci i batolata nepřetržitě sledují Twitter a očekávají každý nový příspěvek o zhoubné dezinformaci, který však již měsíc nepřichází. Sociální síť zatím horko těžko odolává nenadálému náporu nových českých uživatelů. Marně si v centrále lámou hlavy, co to? Jaktože účet CTHH vykazuje takovou návštěvnost, sledování, sdílení?

CTHH tak zatím vykazuje alespoň pozitivní vliv na výuku jazyků, jelikož ze zřejmě ze sofistikovaného důvodu sdílí nápadité grafické delikatesy i v angličtině (v ČR je přeci angličtina úředním jazykem a rozumí ji prakticky většina českého národa). Zde odkaz na Twitter CTHH.

Jeden z důležitých obrázků, bez kterých nepřežijete ani minutu! Prosím, naučit nazpaměť!

Jak nastavit systém ochrany měkkého cíle? Předejít - odhalit - reagovat - zmírnit dopad! 

Jak nastavit systém ochrany měkkého cíle?

 

Troufnu si tvrdit, že paní Romancovová je se svým manželem (expertem "posedlým" Putinem) adeptkou na Pulitzerovu cenu za antidezinformační literaturu. Renomovaný, v dané oblasti zcela kompetentní expert Jakub Janda pak snad konečně obejme v záři kamer a reflektorů Oscara, zamáčkne slzu a pronese protitrumpovskou děkovnou řeč.

Vše tak, jak má být, a tak je to správně!

Vivat, Orwell! Konečně žádný bordel!

Dovolím si skončit slovy Karla Kryla: "Kolik vám platějí za tenhle nápad? Táhněte raději s děvkama chrápat!"

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Vyoral | pátek 27.1.2017 9:06 | karma článku: 45,60 | přečteno: 3464x