11. 9. 2001 byly v USA popřeny zákony fyziky, logiky a selského rozumu. Cui bono?

11. září svou podstatou, respektive oficiálním výkladem, zcela popřelo jakékoliv do té doby platné fyzikální zákony, logiku a selský rozum. Nevím, jak to opravdu bylo, ale zcela určitě to nebylo tak, jak nám tvrdí oficiální verze.

Před necelým týdnem bylo další výročí dne, kdy v důsledku nárazů dvou letadel se do svého půdorysu bez jakéhokoliv odporu volným pádem zřítily tři mrakodrapy. Údajně v důsledku požárů, což se nestalo, pokud vím, nikdy předtím ani potom. A nyní toto vysvětlení rozporuje minimálně u třetího mrakodrapu, do něhož nezasáhlo letadlo, nová dlouholetá studie vědců z aljašské univerzity.

Islamisté s nožíky na koberce přelstili tajné a napálili do Pentagonu?

Několik údajných teroristů s nožíky na koberce a s čerstvě dokončeným pilotním školením (na malém letadle, nikoliv velkém dopravním) zvládlo přelstít všechny mocné americké tajné služby a prakticky všechny posádky letadel, které si umanuli. Jedním letadlem měli údajně narazit do Pentagonu (!) Jednoho z nejstřeženějších objektů na světě. Člověk by očekával řadu průkazných kamerových záběrů z okolí Pentagramu - tedy Pentagonu - s prolétajícím obrem. A viděli jsme? Slovy - ani jeden jediný.

Následovalo šíření liberální demokracie a humanitární bombardování Afghánistánu, Iráku, Libye či Sýrie (ač ne všechno přímým důsledkem), vznikl Islámský stát a především zemřely miliony nevinných lidí v arabském světě. Navzdory tomu, že většina údajných teroristů včetně velkého leadera Usámy bin Ládina byli Saúdové, amerického prominentního spojence tento fakt reálně nijak nezasáhl. Jako by to nemělo žádný význam.

Základy pro řízenou migrační invazi

V té době se začalo cíleně pěstovat podhoubí současné řízené migrační invaze z arabského světa a Afriky na starý kontinent. Pod rouškou „války proti terorismu“ jsou napadány státy a ve jménu bezpečnosti soustavně omezována práva obyčejných obyvatel a posilovány pravomoci zpravodajských služeb.

Můj názor je takový, že 11. 9. 2001 proběhla nejdokonalejší akce svého druhu (možná i v dějinách) zahrnující mediální, vojenskoprůmyslovou, zpravodajskou, obchodní a politickou sféru - taková vyšší dívčí atentátu na amerického prezidenta Kennedyho. Existuje citace (přisuzovaná prvnímu řediteli FBI Hooverovi, ale to není podstatné), že jedinec je hendikepován ve chvíli, kdy stojí tváří v tvář spiknutí tak monstróznímu, že ani nemůže uvěřit, že by ve skutečnosti mohlo existovat.

Nevím, jak to ve skutečnosti bylo, ale troufám si tvrdit, že to určitě nebylo tak, jak tvrdí oficiální verze americké administrativy.

Autor: Tomáš Vyoral | pondělí 16.9.2019 10:11 | karma článku: 42,88 | přečteno: 3747x