Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš poslední článek o pirátech se mi líbil, ale bohužel byl odstraněn. Tak Vám alespoň touto cestou sděluj, že jsem mu dal karmu a pochválil ho v diuskusi ještě krátce před odstraněním článku.

0 0
možnosti

Po přečtení tohoto článku,jsem dlouhou dobuo jeho obsahu diskutovala s partnerem.Většinou je to super uspořádání myšlenekslyšet se mluvit a přijímat i pohledy z jiných stran.

Bohužel a možná i bohudík,celý svět jekulturně a politicky i ekonomicky propojen.Žádná země se nemůže odstřihnout odjiných.Jedna země má to,druhá zase ono a třetítoto,čtvrtá...pátá....šestá....atd. Proč se od počátku lidstva vedou boje?Omoc?To je až výsledek,ale základem jsou území a právě suroviny  a lidi jemu náležící.

S přijímáním dobrého a užitečného,bohuželpřichází i to špatné a bylo by dost nemožné a neuskutečnitelné přijímat jen todobré.Sice jsme se neangažovali do bojů,ale jiné země ano a ty země potřebujemek tomu,aby naše ekonomika fungovala a tím pádem je nemůžemeodmítnout(samozřejmě nebrat každou hloupost,na to jsou rady,aby se vše zvážiloa posoudilo).Uzavřít hranice není řešení.

Partner mi řekl,že zcela chápe náš strach,aleřešením není odmítnutí,zastřelení.Problémy se musí řešit a ne zametat.S tímto jsemnaprosto za jedno.Právě proto,že patříme mezi multikulturní státy,musíme najítřešení jak mezi sebou vycházet.Jeden z výborných řešení soužití multikultůrníhostátu je Francie a Německo.Francie začala hned u počátku.Děti.Ve francouzkýchstátních školách,jsou zakázané jakékoli znaky náboženského vyznání.Žádnékřížky,burky,Davidova hvězda,kobereček,…..To už je ukázka rovnosti a zabráněníkonfliktů.Pokud rodiče nesouhlasí,musí potomkovi zaplatit zvláštní soukroumouškolu.(Dokonce francouské lyceum v Praze má tyto pravidla)Atd.V Německu velmidlouho bojovali s přívalem turků.A postupem času se jejich situace lepší.Buďjsi turek a nechceš makat a jen se přiživovat,vrať se do své země a nebo tuchceš žít,tím pádem jsi němec a máš všechny povinosti jako má každý německýobčan.Samozřejmě se najde pár vyjímek,co škodí,ale ruku na srdce,šmejd se najdei ve vlastních řadách.

Řešení je zcela jasné.Hned na začátkuujasnit pravidla hry.Chcete žít v naší zemi?Máte veškerá práva a povinosti jakomy.Vaše vyznání je vaš

0 3
možnosti

Má ty svatá prostoto - Vy jste fakt neviděla hořící předměstí Paříže? Vy jste fakt nečetla konstatování Merkelové, že i v Německu multikulti politika selhala?

4 0
možnosti

Všichni co znam, tak maji na Rusko propagandou pokriveny nazor.Ale je to jedina zeme,kam budou nase deti moci emigrovat. pred muslimaky a nasledujici celoevropskou valkou,ktera za dvacet let propukne timhle tempem mnozeni musla.

1 3
možnosti

J16i28ř15í 65R25a53š45k60a

1. 12. 2014 19:01

To těžko. V Rusku je 40% muslimů. Mrkněte se na obdobu statistického úřadu v Rusku. Napsal jste pěknou hloupost.

3 0
možnosti

asi je třeba vytáhnout ze skříně flintu a připravit se na nejhorší..

1 0
možnosti

Skvěle jste popsal stav i lidi pravými jmény. Karma.

Jak to, že necháváme osud naší země v rukou naprosto nezodpovědných jednotlivců jako je Prouza, Dienstbier, Šabatová..., kteří žijí uzavřeni ve svých světech, kde se dojímají sami sebou, jakými novodobými spasiteli jsou: "Nechte maličkých přijíti k nám".

Jak to, že se dokáží mainstreamoví pravdoláskaři a rowdies domluvit rychle na internetu a vyjít znovu a znovu s červenými kartičkami a demonstrovat pořád dokola kvůli naprosto nedůležitým výrokům a obrovská mlčící většina se neumí zorganizovat, aby vyjádřila svou obavu o svou zemi.

Myslím, že máte bohužel naprostou pravdu v tom, že je jen otázkou času, kdy se objeví nový Hitler a ujme se neudržitelné imigrační situace, kterou vyhrocují elitní magoři EU.

11 0
možnosti

J61i31ř59í 11R16a51š98k51a

1. 12. 2014 15:09

Ono se stačí podívat, kdo se dostal do EU parlamentu. Vesměs tam už sedí Hitler v sukni v podobě LePenové. Pokud se politici v EU parlamentu nepoučí z posledních voleb, tak v dalších se budou divit. Pokud se nezmění jejich protěžování cizinců na úkor původních obyvatel, tak do 2 volebních období (10 let), tam bude sedět u LePenové i Wildres a jim podobní. Problém pak bude, že až se postarají o přistěhovalce, tak si pak najdou jiné terče, které jim budou vadit a to pak bude stejný průšvih jako je nyní islamizace.

2 0
možnosti

Mate samozrejme pravdu.

7 0
možnosti

13 Somálců znásilňovalo malé holčičky. Článek i s fotkami v Guardianu.

2 0
možnosti

J81i78ř28í 67R89a50š73k14a

1. 12. 2014 15:10

Zastřelit bez slitování.

0 0
možnosti

Požadovaný počet EU je 30 000.

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)