Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J25a71n 24H30u73r67k75a

1. 11. 2014 6:20

je zvláštní jak Německo Francie a jiné státy se s nimi nemazlí klidně vytáhne buldozery bagry a nahrnou k nám s nařízením o diskriminaci a doporučením o jejich péči a jednání v rukavičkách předevčírem Na Florenci stálo nově přicestujicích asi 60 cikánů ze Slovenska batohy tašky a naproti přez ulici čtyři policejní automobily ale ani jeden policista se nešel zajímat co tu chtějí to nám zase klesne do plusu kriminalita v hlavním městě...

0 0
možnosti
MW

já bych zase nebyl takový na naše cikánské spoluobčany hodně jich pracuje a jezdí do práce dříve než v 8-9..samo  cestovat s nimi to je hnus hluk a smrad..

spíše mi vadí ti vietnamci pracovití milí?jen okrádají tento stát ..

a vím ,že platili skinům aby útočili na cikány ..!!

0 1
možnosti
Foto

I97v46o 63C70i29l11i71c23h

29. 10. 2014 20:36

Okrádají tento stát? 8-o Nenechat se vydírat o výpalné od Mafie je podle Vás také krádež? 8-o

0 0
možnosti
RD

Klobouk dolů.První co mě dneska překvapilo je, že se idnes vůbec nezmínil o zprávě BIS ,která tenhle problém dnes docela sofistkovaně komenovala ,I když většinou nekomentují všechno možný.Za druhé bylo tam řečeno ,že spoustu problémů nadělají neziskovky se svým silně jednostranným přístupem k problému.Ale to je moná tím že z toho tečou peníze.Bohužel tenhle názor není dnes zrovna populární.Jenže když se proti tomu lidé postaví,jsou hozeni do jednoho pytle s náckama a extremistama.Většinou se to dobře komentuje od stolu z kanceláře místa sto km vdáleného.A jinak karma ,ale mám pocit že Vás za tuhle odvahu Paní Boehmová brzy smázne.;-)

2 0
možnosti
PN

Mr. GLOCK will solve your problem.

0 0
možnosti
Foto

I39v96o 90C90i12l91i12c54h

27. 10. 2014 20:26

V Tanvaldu to nakonec prošlo (podle mne jen díky rozumným vyšetřovatelům), ale nespoléhal bych na to příliš. Vzpomeňte, jak a jak dlouho média vláčela toho bránícího se důchodce jako rasistického vraha, který zákeřně zastřelil a postřelil poklidné (tehdy ještě tři, ten třetí strejda se náhle zcela vytratil, jakmile se začala ukázovat pravda) cikány vracející se s dortem od babičky :-/

3 0
možnosti
MK

R^R^R^ Tři roky jsem na začátku 90. let prodával na stánku (když mně klausovci vyhodili z práce rušením prosperující fabriky) a tak desetkrát jsem byl okraden; z toho 8x cikány; a to ještě nebyl tak bídný jako dnes.

  Vykašlat se na zvednutý prst z EU, podmínit dávky veřejně prospěšnými pracemi, odebírat děti  I DÁVKY , když se rodiče o ně nestarají ( ve V.B. to hrozí i za jedno drobnější opomenutí); zkrátka deklarovat s propagační kampaní, co je zanedbání péče se zdůrazněním platnosti pro všechny BEZ VÝJIMKY!!!

2 0
možnosti
LN

...máte stoprocentní pravdu...nejspíš budete odsunut do hydeparku...i s vašimi...pravda nejen vašimi..... větrnými mlýny.....

..ale vítejte do klubu....:-/

7 0
možnosti
MS

No,já byla překvapená,když jsem viděla dokument o prvních českých paterčatech,že babička dětí nechtěla u svých vnoučat zaměstnání za 10000 hrubého.....Prý neví,jestli by o něco nepřišla na pracáku....Jak to dapadlo,již neukázali,třeba to půjde v dalším díle.Ale je to mazec.....8-o

4 0
možnosti
Foto

BIs dnes vyhodnotil Rusáky a Romy (nálady k nim) jako velice nebezpečné..Já, když mě něco doma štve, tak to vyhodím za hranice mého obydlí..Inu..navrhuji podobné řešení :-)

4 1
možnosti
MT

A pak přijdou volby, sotva polovina zvolí stejnou partu /Dienstbier, Šabatová atd./ a pohádky je konec ! Bohužel je to na nás voličích.

8 0
možnosti

Nějak jsem v tom vašem výčtu romských nešvarů nepostřehl, jak tedy chcete, aby politici "romský problém" řešili.

1 4
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2124x
Sladce nesladký andělský ďábel. Obyvatel Ocelového města a majitel ponorky s křídly. Politika a sex. Tedy asi jenom politika:)