Recepis pro Miloše:Nikotinová náplast přes celá záda a umělá kyčel

"Než jsem k Vám přišel doktore, cítil jsem se docela zdravý. " povídá pacient a pokračuje:" Ale jak říká klasik: Mládí nekoupíš, stáří neprodáš!".

člověk přijde s kyčlí a brali by mu všeThe Simsons

Mám rád zmrzlinu a to čokoládovou. Co na tom, že většina druhů na trhu obsahuje už jen rostliný tuk, nějaké to barvivo, náhražku čokolády a po jednom litru z nich bolí žlučník. Studená zmrzlina na jazyku mi prostě jede a nejraděj mám kbelíky, co skoro nemají dno. U mě prostě platí doslova: "Co máš na srdci, to máš na jazyku."

Kolega má zas rád cigárko. S oblibou říká: "kouřím od patnácti a v šedesáti s tím přestávat neplánuji." Však si také okolí občas myslívá, že chodí se džbánem pro vodu a čeká, že se ucho neutrhne.

Zbavit se i jednoho zlozvyku je prostě problém. Zbavit se mnoha naráz, to už je skutečná mission impossible. Náš pan prezident má teď naráz přestat pít alkohol, kouřit, dobře jíst, pít kávu a k tomu má začít cvičit. Má mu to za cíl prospět, ale jak se říká :"mnoho psů, zajícova smrt". Samozřejmě, co se týče hradní publicity to bude mít jednoznačně pozitivní ohlas neb snad zmizí občasné virózy.

Rád bych proto popřál na Hrad pevnou vůli a připomněl alternativní přístup a metodu Montiho Burnse ze seriálu Simsonovi, kterému konsilium sdělilo: " Máte tolik nemocí, které se snaží naráz prostoupit vaše tělo, že se vzájemně zasekli ve dveřích a nevstoupí ani jedna."

Autor: Tomas Vitek | pátek 2.8.2013 13:51 | karma článku: 12,42 | přečteno: 618x