Podpořme Karla a pojďme se složit Václavovi na letenku

Volební SMS stávajícího pana prezidenta je pro mě poslední kapkou. Pohár trpělivosti přetekl. Doufám, že vyhraje pan Schwarzenberg, pan Klaus následně projde procesem zvažování a emigruje. Nebudu asi sám kdo se nabídne a přidá mu na letenku.   

I mezi gladiátory se postavil občas vůlTV

Jestliže osvětlením myšlenky amnestie pan prezident VK nechtel ztrácet čas , tak do ovlivňování prezidentské volby dal energie vážně hodně. Nebál bych se řící,  že snad srovnatelně jako do kampaně s globálním ochlazovaním. 

Bojím se však, že během chladicí kampaně se tempo růstu globálního oteplovaní nezměnilo. Zato však  zdravý rozum autora té teze dosáhl absolutní nuly a zamrzl. Ovlivňovat ve svobodné zemi svobodné volby prezidenta takto okatě mi vhodné nepřijde. Není mi ani jasné, zda náhodou výrok o emigraci z úst legitimního prezidenta není nějak v rozporu s přísahou, kterou už dvakrát složil. 

Rád bych závěrem příslíbil panu VK příspěvek na voucher k emigraci. Nevím zda pojede na Kubu nebo na návštevu k Hugovi Chávezovi.  Poletí však z určitě z letiště Václava Havla, které nyní na Letiště Václava K rozhodně není důvod přejmenovávat. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomas Vitek | pátek 25.1.2013 18:41 | karma článku: 22,55 | přečteno: 653x