Po Havlovi nový trumf – Nová Superzelená Kandidátka

  Nová kandidátka strany zelených používá i ke žvýkání více mozkových buněk nežli zubů. Tento obrat je zcela zásadní a potěšující. Navíc, i ze zcela trapné situace vybruslila s úctou, dokázala se zdržet projevů a nekomentovala ani průvodní slovo, doufejme že kamsi za oponu odcházející, konferenciérky. Znám jí již od mala, takže můj hlas má jednoznačně.

Príprava na focení - široký úsmev = zaklad uspechuGoogle  

Po krátkém úvodníku je zřejmě všem jasné, že v nadcházejících evropských volbách bych nejraději volil tu pěknou bílou kozu z fotografie. Silně mi připomněla kozlíka kamaráda, kterého pěstovala moje babička na venkově ve středních Čechách. Vesele na sluníčku vystával I celý den, zubil se na svoje okolí a byl to silný enviromentalista - vegetarián.

Navíc taková koza je I poměrně racionální. Raději by postavila sto hektarovou jadernou elektrárnu než tisíci hektarovou sluneční s tisícinovým výkonem. Podobně by asi skončily větrníky, protože I těch se koza, alespoň ta co jí znám já, také bojí. Podobně racionální, přírodě i průmyslu nakloněné principy se dají podpořit, jen k nim najít tu vhodnou representativní a nekompromitovanou tvář.

Zde bych ještě jednou rád podpořil tu fotogenickou, sic zatím bezejmenou statistku z klipu zelených. Je to nová tvář, umí výborně mektat a její projevy jsou implicitně internacionální. Nevyžadují žádný další překlad ani tlumočení. Zároveň její projevy Evropu nepřekvapí, neurazí, nebudou zbytečně novátorské -spíše bych řekl konzervativní. Co se týče národních zájmů, tam umí koza I trknout. Navíc u ní nehrozí podlehnutí lobingu - nepočítáme-li podplacení mrkví.

Ze všech úhlů ideální kandidátka

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomas Vitek | úterý 19.5.2009 13:03 | karma článku: 22,91 | přečteno: 1558x