Válka dorazila už i k nám

Bravo, válečná hysterie dorazila v plné síle už i do naší kotliny. Vládní hysterky dnes zablokovaly tzv dezinformační weby. 

Konec svobody projevu, platí už jen jedna pravda

Ani ve snu by mě nenapadlo, že stačí tak málo, aby někdo zlikvidoval svobodu projevu jak mávnutím kouzelného proutku.

Na popud vlády bylo zablokováno internetovým sdružením CZ.NIC několik webů. Jedná se o weby Aeronet.cz, Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz, Skrytapravda.cz a Protiproud.cz, který provozoval bývalý mluvčí Václava Klause a bývalý zástupce vedoucího Kanceláře prezidenta republiky Petr Hájek.

Přiznám se, že o existenci těchto webů jsem měl jen mlhavou představu a na Protiproudu jsem si pár článků loni přečetl. Pan Hájek byl určitě šikovný spisovatel i mluvčí, ale bral jsem to spíš s rezervou. Ostatní nevím. A teď se dozvídám, že jsou zablokované kvůli tomu, že tyto stránky ohrožují českou národní bezpečnost.

Chápu že někde se válčí, vždycky se někde válčí, ale takovou blbost by snad nevymysleli ani komunisti na tripu. Pane Bože, kam jste to lidi dali rozum?

Nemám sílu to nějak speciálně komentovat, jenom o tom píšu, abych si ulevil. Jděte s tou vaší válečnou hysterií do háje a neděste lidi.

 

Tomáš Trojan, momentálně zablokovaný všude a pro NIC

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomas Trojan | pátek 25.2.2022 16:32 | karma článku: 39,37 | přečteno: 1509x