Třetí světová bude válkou slov

Bombarďáci a vyznavači hvězdných válek teď asi truchlí, protože třetí světová válka se nám rozjíždí na úplně jiných kolejích než jsou staří válečníci zvyklí. A bude to čím dál ostřejší. Sdílej, ať víš do čeho jdeš!

Zabít můžeš i slovem

Pamatuješ ještě na předválečnou dobu, kdy vůdcové světa byli ve svých projevech mega drsní? Adolf Hitler si nebral servítky s Židy, Benito Mussolini, Stalin a dokonce ani Winston Churchill pro ostřejší výraz nechodili daleko. Téměř nikdo se nebál mluvit ostře. Za to dnes je to nebe a dudy. Svět plný korektnosti, nebo spíš lží. Co dříve bylo viditelné, je dnes důmyslně skryto v korektní propagandě. 

Válka není válka, ale mírová mise. Povstalci nejsou povstalci, ale teroristi. Nikdo už ani pořádně neví, kdo je čí nepřítel. Záleží na tom, jaké noviny čteš, a takový bude i tvůj nepřítel. Svět se nám tak rychle propojil, že tou největší zbraní ve vyspělém světě už nejsou tanky, ale slovo. Ten kdo má vliv, může likvidovat i celé státy. Průkopník Soros by mohl vyprávět.

Kdo by ještě před pár lety řekl, že v Evropě se bude znovu zatápět pod kotlem kvůli nějakému viru, který by bez neustálého omílání o počtu mrtvých nikoho nezajímal víc než výsledek okresního přeboru. Kolik lidí skutečně zemřelo nebo přišlo o živobytí kvůli panice a plejády fašistických opatření, to se už asi nikdy nedozvíme, protože tihle mrtví se nepočítají. Dá se říct, že první nezačal zabíjet vir, ale slovo, které někdo začal používat jako zbraň.

A to je jen předehra

Evropané hráli v rozjíždění světových válek vždycky prim, ale co připravuje Evropa světu teď, to se jednou zapíše do světových dějin. V tom je na naše Německé soudruhy spoleh. Jediné, co si neumím představit, co přijde po téhle virové předehře, protože lidé v korporátu ovládající média a neziskové organizace jsou jak utržení ze řetězu. Jsou nezodpovědní (nezávislí) ve svém jednání. Teď jsou lovnou zvěří neočkovaní a zítra to budou lidé co nesledují ČT24?

Tahle světová válka má už své první oběti, jen se tomu asi v rámci politické korektnosti nebude říkat třetí světová válka, ale nějak jinak. Oni nám to Němci brzy všechno nadiktují, jak se tomu bude říkat. Stejně už drží Evropu zase v šachu a hraje se podle jejich not. Jako v každé válce jde přeci o to ovládnout a vnutit svou vůli druhým s co nejmenšími ztrátami a přesně to se dnes děje.

 

Tomáš Trojan, mediální terorista v záloze - k boji vždy připraven

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomas Trojan | sobota 20.11.2021 3:55 | karma článku: 15,64 | přečteno: 376x