Schvaluji akci Z !

Vyzývám všechny odvážné, aby se připojili k akci Z. Naše rozdvojená republika se potápí v moři propagandy a hlouposti, a jestli se lidé v Čechách a na Slovensku nezapojí do akce Z, prohrajeme svou budoucnost.

Bez ohledu na to, co se píše nebo nepíše o této akci, nic jiného nám nezbývá. Je načase vzít budoucnost naší země zpět do svých rukou. Jednou už jsme republiku takto postavili na nohy a postavíme ji znovu.

Možná to bude pro některé těžké, pro některé naopak něco na co dlouho čekali že přijde. Není to jako demonstrovat na náměstích nebo sepisovat petice. Chce to odvahu a chuť udělat něco pro tuhle zemi.

Stačí když v každém městě nebo obci zatlačí pár odvážných na starostu, aby se připojil a začal konat. Na vůdce tohoto státu se neohlížejme, na ně nespoléhejme. Ti naši zemi rozkradli a budou nám dělat akorát potíže.

Budeme mít jen to, co si sami vybudujeme a prosadíme. Teď tu máme hodně Ukrajinců, takže i ti se mohou zapojit do akce Z, aby ukázali, že i tahle zem může být pro ně novým domovem.

Nic na světe není zadarmo, a nikdo nám za naši odvahu nebude platit, ale tahle zem za to stojí.

Na každé radnici, kde se akci Z podaří rozjet pak vyvěsíme vlajku s velkým Z aby svět viděl, že tahle republika vstává z popela.

SDÍLEJ a připoj se, naše vlajka je Z

 

Autor: Tomas Trojan | úterý 22.3.2022 22:50 | karma článku: 0 | přečteno: 1192x