Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

S Vaším článkem plně souhlasím!R^

0 0
možnosti

Kdybyste si neseděl na uších, zjistil byste, že počet pozitivních klesl na nejnižší úroveň od září, nemocnice už zdaleka nejsou narvané a pozvolna se uvolňují anticovidová opatření. Žádná virová panika se nekoná.:-)

2 0
možnosti
Foto

Jenže v Semilech je tomu naopak.

2 0
možnosti
MB

Televize Vám určitě chybět nebude. My ji nemáme už roky. Loni na jaře jsem pila kávu u sousedky. Chtěla kouknout na zprávy. Pamatujete si na pohádky, kde oznamovali, že chce drak sežrat princeznu a všechno potáhli černým flórem? Tak nějak vypadalo studio. K tomu hudba jako z laciného akčního filmu, takový ten pocit "teď se něco stane" a pak moderátorka pohřebním hlasem četla, kde všude kolem nás už se epidemie vyskytla. Blíží se mor a konec světa. Málem z toho chytil záchvat paniky i mě.

Vůbec se nedivím, že lidi začali dělat zásoby jídla. Nedivila bych se, kdyby začali kopat bunkry. Ta sousedka mě už od té doby na kafe nepozvala. Ne proto, že jsem otravná, ale protože ona nepustila rok do bytu ani rodinu. Teď je očkovaná, tak už snad začne normálně žít. Osmdesátiletou paní ve vedlejším bytě vyjančili tak, že i z okna koukala v roušce.

1 0
možnosti
JR

J70a54n 70R49á67ž

24. 5. 2021 18:04

Nejprve musíme odsoudit diskriminaci těch, jejichž inteligenční deficit jim neumožňuje získat řidičský průkaz, že nemohou řídit auto.;-D

Poté bude na místě diskuze o tom, zda omezení přístupu k některým službám lidem, kteří nemají certifikát o očkování, případně negativní test, či imunitu získanou proděláním Covidu, je porušením lidských práv.

Mimochodem: Aerolinky EMIRATES, odmítají přijmout na palubu cestující, kteří se neprokáží buď očkováním nebo prokázanou imunitou. Je to jasný důvod na žalobu u mezinárodního soudu, že ano?

PS. Evropský soud projevil názor, že zakázat úplně nějakou službu nelze, ale omezit její dostupnost lze. Jinými slovy: Když vláda rozhodne, že využít některou službu, například restauraci, či wellness budou moci jen lidé s...atd, není to nic proti ničemu.

3 2
možnosti
TT

Když je fašismus mezinárodní, je tím lepší?

1 0
možnosti

RvRvRvRvRvRvRv

Je mi líto, ale Váš článek vnímám jako desinforamci a demagogii! Nejste sám! Touto desinformační demagogií se to tu jen hemží! Svoboda a demokracie nemá nic společného s rouškami ani koronavirem! To jen matete naše občany a ochromujete skutečný boj za skutečnou demokracii a právní stát, a o skutečnou naši svobodu!

Proč?

:-)

9 2
možnosti
OZ

Á, Semilský "daemon" tu už dlouho nebyl;-D;-D;-D

2 1
možnosti
JK

kvůli virové panice jsou narvané nemocnice

kvůli virové panice jsou narvané nemocnice

kvůli virové panice jsou narvané nemocnice

kvůli virové panice jsou narvané nemocnice

kvůli virové panice jsou narvané nemocnice

1 1
možnosti
IB

I88v11o 74B27o87u66š61e

24. 5. 2021 17:29

A vsichni ti panikari na jipkach.......

2 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2415x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik