Nastává soumrak sluníček v Čechách. Zbývá jim rok, maximálně dva

Proč sluníčka tak hystericky zakazují lidem šířit nenávist? Proč se toho tak bojí? Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali. Volby jsou jen technická záležitost, ale NENÁVIST lidu, to je jiný level.

S nenávistí lidu si žádný režim na světe ještě nedokázal poradit. Proto tu máme ten geniální sluníčkový zákon, který lidem zakazuje šířit NENÁVIST. Dnes nejčastěji zneužívaný zákon. Nenávist lidu je totiž jediná věc na světě, která se musí potírat už v zárodcích, aby jakýkoliv režim mohl přežít. Sice to nemá se skutečnou svobodou nic společného, ale komu by to dnes přišlo divné, že?

Někdo kdysi řekl, že nenávidět je špatné a že od teď už se budeme všichni jenom tolerovat a šířit mezi sebou pravdu a lásku. Což je takový komunismus naruby, kdo už zapomněl. Něco vám řeknu. Nenávidím tenhle probruselský režim plný poťouchlých eurohujerů, co přehlíží svou vlast pro pár špinavých zlaťáků, a jsem úplně v pohodě. Dokonce si myslím, že ten kdo projevuje lásku a toleranci k těmto pokřiveným hodnotám, to mají v hlavě dost popletené.

A protože svět není úplně černobílý, tak sluníčka (šiřitelé věčné pravdy a lásky) nejen že NENÁVIST zakazují, ale naopak jí začínají používat proti těm, kterých se nejvíc bojí. Dělají to, co sami zakazují. Takže žádné volby, ale NENÁVIST je "nástroj" s kterým se dnes nejvíc pracuje.

Sluníčka jsou ti, kteří rozhodují o tom, koho nenávidět můžeme a koho ne. Kdo je náš přítel či nepřítel. A mají k tomu aprát veřejnoprávního média, politiky, ale i ústavní soudce. Všechno jsou to jenom lidé, žádní bohové. Jen vládnoucí elita, která si sama určuje pravidla podle svých představ.

Proto jsem dnes zoufale označován eurosvazáky jako espéďák za "fašistu", protože když je někdo takhle onálepkován je NENÁVIST ze zákona povolená. A tedy je možné zapojit i veřejnoprávní média. A pak už to jede jako jedna velká mediální mašina. Cokoliv nenávidíte na SPD je veřejnoprávně správně. A že tahle mediální masírka má na lidi setsakramenský vliv, mohu jenom potvrdit. Lidé které znám osobně a mají stejné názory, tak i ti začínají pochybovat. Ale spíš bych řekl, že se víc bojí svého okolí než aby měnili svůj názor. Chtějí mít jen svůj klid.

Lidé se pak už z pohodlnosti straní všeho, co není sluníčkama povolené nenávidět. Dokonce jsem už slyšel, že nenávidět islám ve své vlastní zemi je protiústavní. Jakobych neměl právo vyjádřit se, co ve své zemi nehodlám tolerovat. Větší blbost jsem už neslyšel, ale budiš. Mocní nastavili pravidla a přes to vlak nejede.

Takže jak to změnit? Volbama? Ne, stačí jen ty blbé sluníčkové pseudozákony nebrat v potaz. Prostě všechny ty přihlouplé řeči o xenofobech, fašistech, proruských švábech a nevím co všechno ještě, ignorovat a neustupovat těmhle šmejdům z cesty ani o milimetr. Nezaslouží si absolutně žádný respekt. Se sluníčkama se musíme vypořádat stejně jako kdysi s komunistama. Brzdí nás. Jinak se nepohneme z místa a budeme se stále točit v kruhu věčně svaté ideologie pravdy a lásky. Nebo lépe řečeno, budeme díky nim věčně zalezlí v americké zadnici za pár drobných. Nebýt jich, mohli jsme dnes dobývat nejen ruské, ale hlavně velmi bohaté čínské trhy. Místo rozvoje nás dusí eurosměrnice mocností, které si oni diktují bez "nás". Svět už je úplně někde jinde.

Lidé musí začít víc přemýšlet vlastní hlavou, nemyslet jenom na svůj vlastní klid, a to je daleko těžší cesta než vyhrát nějakou "soutěž" ve volbách, která nic na myšlení lidí nezmění a ani změnit nemůže.

Tomáš Trojan, oddíl sluníčkobijců, výchovně ideologický tábor v Letech

Autor: Tomas Trojan | čtvrtek 26.4.2018 11:44 | karma článku: 43,40 | přečteno: 3149x