Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Řada doporučení EU byla našimi politiky zanedbána natolik, protože pro ně bylo a stále je jednodušší to oznámit jako nařízení. Stačí aby se to uzákonilo a je to nad EU.

0 0
možnosti
JS

Neslyšel, ale četl. Za vrchol považuji, že naše sdělovací prostředky se o tom nezmínily ani slovem.

0 0
možnosti
Foto

J46a81n 42H29i85n40k

31. 1. 2020 0:39

Současné fungování EU je i pro mě velkým zklamáním. Před 20 lety jsme toužili se stát členy EU s nadějí na lepší politické prostředí, ekonomickou prosperitu a odstranění bariér mezi národy. Dnes už si na ty počáteční ideály nikdo nevzpomene. Do popředí se dostaly problémy imigrace, zadlužení států a ztráta suverenity, která se projevuje ve vnucování cizí vůle do naší legislativy.

7 1
možnosti
VF

Raději EU než Putina...

5 0
možnosti
JG

A jakou roli hraje Putin v případě odchodu VB z EU?

3 3
možnosti
JZ

Pouze Anglie opusti EU? Zbytek Velke Britanie v ni zustava?

1 0
možnosti
JP

Ještě poznámka. Česko se vůbec nepotápí, díky členství v EU - volnému přístupu na velký trh a štědrým unijním dotacím - zažívá nejlepší období ve své historii. A to navzdory tristní domácí politické scéně.

4 5
možnosti
JG

Dotace vytváří nerovné podmínky na trhu a vhodné prostředí pro korupci. Mnoho seriozních firem skončilo a mnoho vzniklých jen podvodně čerpá dotace (pan Babiš by vás mohl poučit), dostává státní zakázky apd. Česko se potápí především morálně.

4 0
možnosti
JP

Odpůrci EU, klidně jásejte, Británii však mohou následovat - mírně řečeno- jen hlupáci. Raději bych vyčkal do uzavření obchodní dohody, pak nastane v Británii spíše rozčarování. Uvidíme " do roka a do dne".

2 4
možnosti
JM

No já spíš doufám, že se Británie opět stane hrdou. Poslední roky, mezi hlasováním o brexitu a vystoupením z EU, byla Británie jedním z nejtrapnějších států na světě.

2 1
možnosti
PC

ČR jako obvykle neporuší tradici a bude jako např. v r. 1989 vyčkávat... a pak se naši eurohujeři zase stanou novými "hrdiny", co se budou bít v prsa a krasořečnit o národní suverenitě.;-D

Panu autorovi karma R^;-)

6 6
možnosti
AL

Brexit je selháním Evropské unie.

Britové - "Evropu milujeme, my jen nenávidíme Evropskou unii". :) Její Veličenstvo královna Alžběta II podepsala Zákon o brexitu, čímž ho schválila, a stal se plnohodnotným zákonem pro všechny země Spojeného království.

:-)R^

8 8
možnosti
JR

J33a39n 92R35á15ž

30. 1. 2020 19:32

Brexit není ani tak selháním EU jak takové, jako je to výsledek dlouhodobě katastrofální politiky jejího oficiálního i neoficiálního vedení.

5 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2063x
Sděluji světu své postřehy, protože můžu.

Seznam rubrik