Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M27i16l69a49n 49K67e40s25l

11. 1. 2020 16:59

Generál Sulejman plánoval likvidaci čtyřech zastupitelských úřadů USA.Byly dvě možnosti- buď úřady hlídat nebo zlikvidovat Sulejmana.Snadnější bylo zlikvidovat Sulejmana.Že s ním odešlo cca 20 lidí,kteří nic neplánovali-detail.Iránci zjistili,ten kdo dřív tasí, ten má výhodu.Poučili se,tentokrát tasili dříve, až potom zjišťovali kdo to byl.170 uničtožených životů.

4 0
možnosti
DR

Ještě je třetí možnost z Trumpovy strany a tj. přestat plácat do médií nesmyslné pohádky o čtyřech velvyslanectvích (nebylo jich třeba patnáct?),když to absolutně ničím nedokázal.

3 3
možnosti
DR

"Stálo to Donaldovi za to?"

Jestli Donaldovi těžko říct. Ale pentagonským jestřábům a zbrojařské lobby zcela určitě. Karma. R^

1 5
možnosti
MB

Danieli, co s tím, Trumpem budete vlastně dělat ? On fakt ještě žádnou novou válku nevyvolal ! Má rekordní nezaměstnanost a ekonomika mu roste ! Indexy jsou rekordní ... ! Já vím, je to štváč ... :-)

7 0
možnosti
MB

O D. Trumpovi si můžeme myslet co chceme. Podstatné je, že on ještě žádnou válku nezahájil ! Nesmírně se od svých předchůdců liší. Je mu to prd platné - Je to válečný štváč = Terorista! Jinému teroristovi - Úklad chystá ! V jakém protikladu s V. Putinem. Tento mírostrůjce je už všude. O Krymu zbytečně psát, na Ukrajině, v Africe a opět na Kubě. S Sýrii umožňuje Íránu, aby se jejich jednotkám, Izrael lépe trefoval. Donald to má marné - Je to válečný štváč! ... :-)

6 0
možnosti
PT

P81e62t72r 53T30o91m16e53k

11. 1. 2020 13:56

Zabití hromadného vraha a člověka, který plánuje další vraždy, to není vražda. Iránci by ho nikdy nesoudili. A když vidím ty miliony "mírumilovných" muslimů, kteří po něm truchlí je mně zle. Islám do Evropy nepatří. Žádný, ani ten "mírumilovný".

9 0
možnosti
Foto

Pregnantně vyjádřeno, karma R^

0 8
možnosti
JL

Stálo Trumpovi zato zlikvidovat Sulejmaniho? Myslím že ano, protože nevyhlášená válka USA a Izraele s Iránem bude pokračovat až do definitivního rozuzlení. Moc bych se nedivil, kdybych se jednou dozvěděl, že to byl Mosad, kdo dal Trumpovi informace, proč zrušit generála.

4 0
možnosti
MS

Tohle má být článek s humorem a nadhledem, jak se charakterizujete v perexu? 8-o

Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mne neudělá! ;-D;-D;-D

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Jak logické. Máte doma rybičky?

1 0
možnosti