Chřipka už není, umřela na covid

Válečná propaganda pánů Prymuly a Babiše jede na plné obrátky. Všichni bez roušky umřete na covid, když jí sundáte, zabijete i vlastní babičku co už tři roky nežije :)) njn když má někdo vlastní noviny, ale co chudák chřipka?

Taky vám přijde divný, že v tej záplavě zpovědí celebrit po jejich covidovém zmrtvýchvstání chřipka vlastně přestala existovat? Chápu, že když má někdo vlastní noviny nebo pár veřejnoprávních monarchů provozuje celostátní televizi, že se tam propaganda musí točit 24 hodin denně. Chápu i to, že boj za lepší zítřky a zdraví všech občanů nemůže být bez obětí, ale nechápu proč by nás nemohla zabít chřipka! To je přece do očí bijíci diskriminace nás chřipkařů.

Desítky let nás tu kosí chřipka zleva zprava a najednou kvůli covidu nemůžu mít chřipku? Takže dost srandy vážení. Každý má právo umřít na chřipku, a to se stejnou zdravotní péčí jaké se dnes dostává coviďákům. 

Přitom příznaky covidového onemocnění známe díky propagandě všichni velmi dobře:

- horečka 
- suchý kašel
- únava
- bolest v krku
- průjem
- zánět spojivek
- bolest hlavy
- ztráta chuti nebo čichu
- vyrážka na těle nebo barevné změny na prstech rukou nebo nohou

když jde do tuhého

- dýchací obtíže nebo dušnost
- bolest nebo tlak na hrudi
- ztráta řeči nebo schopnosti pohybu

Tohle, čemu se dnes moderně říká Covid-19 jsem asi před pěti lety prodělal dvakrát po sobě a že jsem polykal andělíčky, po tom nikdo fakt netouží. Prostě víš, že to musíš poctivě vyležet, jinak seš mrtvej. To chytnout dneska, tak jsem středem pozornosti lékařů a novinářů slintajících po další čárce do statistik. Jenže jsem to chytnul před pěti lety, tak po mě ani pes neštěkl. Joo to byly časy, to si člověk mohl umřít ještě v klidu.

Ale dnes? Kdy naposled někdo viděl někoho zakašlat v krámě? Kam najednou zmizeli všichni chřipkaři? Mám takový pocit, že všichni pozitivní na covid, umírají na covid i kdyby na ně spadla trverza z desátého patra a ještě je nadvakrát přejel náklaďák s přívěsem.

Tak se přiznejte chřipkaři, kam jste se schovali? Nedělejte, že neexistujete!!! 

Autor: Tomas Trojan | neděle 18.10.2020 9:50 | karma článku: 32,56 | přečteno: 1156x