Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rumcajz

23. 8. 2012 9:27
Irsko

U blogu o Irsku nemáte diskusi, doporučil bych Vám některá krásná místa. Např. Killarney, Cliffs of Moher. V Sev. Irsku Cestu obrů atd.. Taky myslím, že se dalo do Irska letět levněji než s Lufthansou. Vloni i letos jsem tam letěl s Aer Lingus. Ceny si omrkněte sám. Taky po Irsku se dá levně cestovat s Bus Éireann. To si pro případnou cestu prostudujte. Už jsem tam byl víc než desetkrát a pořád je co prohlížet. Tak přeji pěkné plánování.;-)

0 0
možnosti
TS

lythande2

1. 9. 2012 10:10
Re: Irsko

Děkuji Vám Rumcajzi.

0 0
možnosti
MR

Rupert

22. 8. 2012 6:14
Teď ještě tu o zemi krále Miroslava

Uf. Některé blogy dají zabrat. Chyběl mi poslední odstavec o tom, jak si lid Islandu vládne sám, poté co svrhl vládu zkorumpovaných politiků a nenažraných bankéřů, a pozor, přestal finančníkům platit dluhy.

1 0
možnosti
TS

lythande2

1. 9. 2012 10:11
Re: Teď ještě tu o zemi krále Miroslava

O Islandu nic nevím, jestli Vám něco chybí, tak je to dobrá příležitost o tom něco napsat :-)

0 0
možnosti
TT

žepré

22. 8. 2012 4:37
Platón byl žvátlal,

které žil ze svýho učitele - Sokrata - a žvatlal a žvatlal. Dnes kdyby s těma žvástama vylezl na veřejnost, tak by byl zavřené cobyžto fašista (potlačující svobodu atd.), vynalezl město-stroj, propagoval eugeniku a tvrdil, že vůdcem státu má být filozof (on sám). To teda byl kořeň, ten Platón... :-P

1 0
možnosti
TS

lythande2

1. 9. 2012 10:16
Re: Platón byl žvátlal,

V každém věku byly platné a uplatňované jiné zásady a informace. Přenositelné z věku do věku je jenom něco a je potřeba uvažovat, co přeneseme a co ne, popř. jak to uplatníme. Každý velký člověk má své stinné i světlé stránky a je dobré si posvítit na ta správná místa. Takže spíše než o tom, jaký byl Platón, nebo co napsal, si myslím, že by bylo vhodnější přemýšlet o tom, co by nám mohl dát prospěšného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 664x
Blog o veganství, společnosti, víře a demokracii.Pro případné dotazy na veganství můžete použít následující e-mail: vegan.spirituality.cz@gmail.com

Seznam rubrik