Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Martin V2

11. 4. 2012 7:14
Dotaz

Víte, že brambora žije ještě v okamžiku, kdy jí hodíte do vody a začnete vařit? Podobně žije mrkev, když jí krájíte na malé kousky...

Proč si myslíte, že se chováte slušně k přírodě, když jíte jen rostliny? Nejste vlastně zbabělec, když si za oběť své touhy po přežití vybíráte rostliny, které nemohou utéct a neslyšíte je křičet?

1 0
možnosti
MT

.MichaL

12. 4. 2012 15:40
Re: Dotaz

Ukažte mi, kde má mrkev nervový systém a pak můžem pokračovat v debatě o zbabělosti:)

0 0
možnosti
MR

iluminat

11. 4. 2012 1:47
fanatismus je nebezpecny at je politicky, nabozensky ci

vegansky. Pokud chcete verit v boha, jakehokoliv, prosim. JA jsem sice ateista ale clovek snasenlivy, pokud tim nebuzerujete druhe, delejte si co chcete.

A vegani kdyz si chteji huntovat zdravi, je to jejich vec, jini zase huli a chlastaj. Ale kdyz chcete tuto viru vnucovat, tak se nedivte ze se casem lide nastvou a dostanete po zasluze.

Fanatici maji tak radi zvirata, ze chteji utratit prezvykavce, pry moc prdi. Miluji vse zive, ale lidi jsou schopni zavrazdit, kdyz neposlouchaji jejich nazory a delaji si po svem. Jako ti co taaaak strasne respektuji zivot uz jako  zarodek, a protestuji proti potratum tim ze treba hodi bombu do potratove kliniky.

Veganstvi je volba jako hulit travu, delejte jak chcete, ale varujte se to vnucovat

3 0
možnosti
MT

.MichaL

12. 4. 2012 15:35
Re: fanatismus je nebezpecny at je politicky, nabozensky ci

Nerozumím, napsal o tom pár řádek. to už se cítíte buzerovaný?

0 0
možnosti
C

Camino.

11. 4. 2012 1:33
Gandhi udajne rekl neco ve smyslu, ze vyspelost naroda se

posuzuje podle toho, jak se chova k tem slabsimV a kdyz uz jsem u citatu, tak Leonardo da Vinci řekl: "V pravdě je člověk králem zvířat, neboť je svou

brutalitou předčí. Žijeme ze smrti druhých. Jsme chodící hřbitovy! Nejsem doslova vegetarian, ale zalezi mi na tom, jakym zpusobem se jedna se zviraty, ktera nas zivi.

2 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 664x
Blog o veganství, společnosti, víře a demokracii.Pro případné dotazy na veganství můžete použít následující e-mail: vegan.spirituality.cz@gmail.com

Seznam rubrik