Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Konečně se někde nebojíte diskuze? K článku "Vyrovnání státu s církvemi" bych podotkl jedině tolik,že 12.000.- čistého za ohlupování lidí se vám zdá málo?Já to mám po 45 letech v pracovním procesu.A to nemluvím o megatunelu "Navracení majetku církvi"!:-)[>-]

0 0
možnosti

Miloš Zeman zvítězil lží na podkladě důsledků komunistického čtyřicet let trvajícího brainwashingu. Lhal, podváděl, ale zvítězil. Národ je hloupý. Je nejvyšší čas, aby se konečně probudil!

:-)

1 5
možnosti
MM

;-DCo se dá čekat od bafuňáře?

2 0
možnosti
JM

Od věřícího člověka bych očekával jistý nadhled a ne fanatismus typu, ti kdo volí Zemana, ti nezastávají kvalitní hodnoty / neříkám, že jste to přímo napsal, nicméně významově to sedí /. Nedá se nic dělat, asi i Jednota bratrská upadá. Lidsky, i jazykově, protože - volba prezidenta měla být O VOLBĚ morální autority;-D To se J. A. Komenský obrací v hrobě.

3 4
možnosti
MM

Ano, ulhaný bafuňář se svými estebáčky dobyl hradu a tak nám láska a pravda zvítězila nad lží a nenávisti, jak pravil prognostik Václav Klaus;-D;-D;-Dbyl to tak silný pšouk, až z toho oči štipů;-D;-D;-Dkurde, včil tu je tolik láskopravdařů jak cyp;-D;-D;-DDejdar měl pravdu "Bude aspoň sranda", akorát etika a morálka dostala přes dršku.

2 3
možnosti
ZV

jen jeden dotaz vážený autore:jaké budou ony reálné důsledky které na naší zemi dopadnou? pokud vidíte až tak daleko do budoucnosti mohl by jste se stát novým nostradamusem:-) a k tomu vám dopomáhej bůh

3 2
možnosti

Vepřeku, vysmívat se vážným věcem není dobré!

A ptáš se na důsledky pro náš národ?

Čeká nás hodně práce na obnově našeho národa v normálních mezilidských vztazích!

:-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1337x
Správce sboru Jednoty bratrské v Praze, manžel a otec tří dětí, který rád cestuje, fotí a dělá smysluplné věci.

Seznam rubrik