simply money system - pokračování

28. prosince jsem psal článek o SMS.  http://tomasreznicek.blog.idnes.cz/c/389423/Simply-Money-System.html . Pojďme se spolu podívat jak se situace vyvíjí.

Pravidlo číslo jedna: Užívání produktu nebo služby nesmí být závislé na tom, zda budu mít v síti lidi nebo ne! Jak jsem to myslel? Pokud je služba nebo produkt dobrá, lidé si ji budou platit. Pokud bude zavislý produkt na počet členu co mám pod sebou v sítí tak to nebude fungovat.

http://www.simplemoneysystem.cz/

Když se podíváte na stránky, tak dole jsou uvedeny tři osoby. Bavil jsem se s dvouma a oba dva už to nedělají a to na webu jsou uvedeni jako lídři! Otázkou je proč?

Mne mrzí jen společnost, že na základě krásných marketingových materiálů v lidech zanechájí dojem, že tento systém jim vydělá peníze a nemusí nic dělat. Jen inzerovat a správní lidé se zaregistrují, ale to trvalo jen chvíli, kdy někteří využili hladu po novinkách v čr a dali lidem možnost být mezi prvními v systému.

Ve videu se lidem slibovali hory doly! Ukažte mi 15 lidí v rámci čr, co vydělává aktuálně 3000 usd a já slibuji, že sežeru svou botu a hodím to na youtube!

V tuto chvíli mám informace, že produkty od Pure Leverage již prezentují zas pod jiným názvem. Pač si uvědomili chyb, že propagace po internetu a fb skupiny nefunguje. Někteří členi mají vyloženě zákaz spamování pod výhrůžkou vyhození ze systému. Mám to od dobrého kamaráda, který mne oslovil a ptám se ho co tě na tom nejvíce zaujalo?!

Ten kompenzační plán je pecka, to jsem ještě neviděl!

Někdo mne obdivuje, někdo mne nenávidí, ale jedna věc je jistá, když se podíváte na všechny moje recenze co se týká mlm společností, které jsem publikoval měsíc zpátky a dál, tak všechny mé předpovědi se vyplnily!

PS: Položte si sami otázku! Proč lídři ze SMS budou  prezentovat produkty i pod jinou firmou než sms? Druhá: Kolík znáte lidí co zbohatli na sms jak se prezentovalo ve videu?

 

Autor: Tomáš Řezníček | sobota 12.7.2014 14:47 | karma článku: 8,70 | přečteno: 1198x
  • Další články autora

Tomáš Řezníček

Telefonní iluzionista

25.11.2015 v 0:00 | Karma: 7,95

Tomáš Řezníček

Swiss Golden

7.11.2014 v 22:55 | Karma: 12,51

Tomáš Řezníček

Pavučiny na zadku?

16.7.2014 v 8:51 | Karma: 4,90