Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Global public cash

Nedávno jsem shlédl prezentaci globalpublicash a napíšu vám svůj subjektivní názor.Nebudu váhat a podělím se se svými čtenáři o svůj pohled. Co je vlatně smyslem této práce ? Produktem této společnosti je dar. Jedná se defacto o přerozdělování peněz. 100 % jde do sítě. A co z toho má firma? Tuto lehkou hádanku si nechte zodpovědět od svého sponzora. Na společnosti musím říct, že myšlenka pro firmu je geniální a legálně vymyslela jak přerozdělovat peníze ( pouze software), firma nemá žádné riziko a zodpovědnost.

Moje zkušenost: Bavil jsem se s lidma, aby mi vysvětlili kompenzační plán, ovšem měl jsem dojem, jak kdybych jim řekl, ať jim vysvětlím teorii relativity. Drtivá většina nechápe vůbec jak systém funguje. A na obrázku je to napsané fikaně -člověk si ani neuvědomí, jak je to náročný program. Položte otázku kolik je potřeba k zaplnění celého matrixu lidí, aby jste dosáhli celého bonusu něco kolem 4000 USD? Aby jste dosáhli tohoto bonusu musíte mít v síti v IDEÁLNÍM POSTAVENÍ 2047 LIDÍ -  V REÁLU POD SEBOU ASPOŇ 4 NÁSOBEK a to kdoví jestli, pač ten matrix musí být zaplněn do posledního políčka, jinak člověk pod vámi Vám peníze nepošle. Příklad, aby Vám poslal provizi x dolarů musí mít zaplněn matrix třeba 32 lidí ( ne pod sebou, ale přesně v daném schématu) pokud mu bude chybět byť jeden na peníze Vám nepošle. Představte si pyramidu o 11 úrovních. 1,2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024. Nepracující člověk má pro Vás hodnotu až 2 usd. To stojí za tu námahu. Navíc skoro všichni to mají jako zábavu. Pokud jste nepochopili výpočty nechte si je objasnit, jak říkám, toto je pouze můj názor a zkušenost, tak se přesvědčte sami.

Podmínky: Největší nevýhodu vnímám to, že veškeré platby si lidé posílají mezi sebou, člověk má na to tři dny, pokud platbu obě strany nepotvrdí, tak je ze systému smazán. Jednou zapomenete a sbohem. Pokud věříte čestnosti lidí, tak zde si opravdu můžete vyzkoušet v praxi. Pač jakmile lidé vycítí, že systém přestává fungovat peníze nepřepošlou. Ani je nejde  přinutit k platbě, je to dar přeci.

Pozitiva: Máte k dispozici telefonní čísla a emaily na svůj tým pod sebou, takže spíš bych řekl , že pro drtivou většinu lidí to může být dobrej zdroj kontaktu pro Váš primární byznys. Riziko je zde nulové. 10 usd není žádná investice, pokud nemáte zkušenosti s mlm, tak zde je ideální volba si vyzkoušet své schopnosti. Netahejte tam své známé - s 99% nedosáhnou zajímavého zisku a jakmile narazíte na pořádný byznys budou už skeptičtí. Zdroj zábavy, kde si můžete přilepšit pár tisíc, ale to je tak asi vše.

Příklad: Máte dobrý vztah, ale vždy to může být ideální, pak jedete na služební cestu a tam uvidíte sexy příležitost. Zajímavé pobavení, ale na dlouhodobej vztah to není. Tak já vidím tento byznys. Jinými slovy. Milenecké mlm, trochu zábavy a vzrušení na krátký čas. Jak Vás to přestane bavit, jdete dál. A kdo chcete pak spolupracovat s člověkem ZKOUŠEČ pořád zkouší a nikde se mu pořádně nedaří. Věřím, že člověk vydělá 100 200 400 1000 usd. Ale v mlm jde o aktivní dlouhodobý příjem, ne vydělat rychlý peníze v krátkém sledu a pak zase lidi přeregistrovat. Podívejte se kolem sebe a mrkněte na programy co zde byli rok a déle za 5,10,20 dolarů a kolik lidí znáte, že jimi vydělávají a fungují.
Asi sklidím vlnu kritiky, ale v 99% procentech, když se pak za půl roku zeptám jak se daří, tak odpovědi jsou. Víš ono se to pokazilo, nebylo to tak jak jsem čekal a jiné výmluvy.

Závěr: Sranda za pár babek ano, ale to je celé. Nasbíráte nové kontakty a zkušenost s internetovými byznysem dobrá. Aspoň si pak uvědomíte, že toto není správná volba. Většina lidí, co Vám to nabídne dělá mraky programů současně, ve většině neuspěli, ale tento bude zaručeně 10 v pořadí co bude  garantovaně fungovat. Pokud bude aspoň trochu schopnej a bude se Vám věnovat tak aspoň za těch 10 dolarů se něco naučíte a něco vyděláte, pokud ne, tak musíte mít vnitřní motivaci a vizi. 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Řezníček | pátek 19.7.2013 14:07 | karma článku: 14,35 | přečteno: 2173x
  • Další články autora

Tomáš Řezníček

Telefonní iluzionista

Kouzelnický trik se odehrává mimo vaše oči. Cílem kouzelníka je odvést pozornost od místa, kde kýžený trik proběhne – to pro většinu lidí není novina. „Co tam máš dál?“ slyším v některých hlavách. Strpení čtenáři.

25.11.2015 v 0:00 | Karma: 7,95 | Přečteno: 338x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Swiss Golden

Swissgolden kvalitní mlm nebo vylepšene Ponziho schéma? Náhledneme pod pokličku tohoto projektu a obrázek si uděljte Vy.

7.11.2014 v 22:55 | Karma: 12,51 | Přečteno: 1572x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Emgoldex - úspěšný systém pro firmu nebo pro lidi?

firma se stolovým systémem kde produkt je zlato. Už jsem napsal pár řádku a vylil jsem olej do ohně. Vše co napíšu, tak se bude jednat pouze o můj subjektivní názor. Každá věc má rub a líc. Nasbíral jsem zkušenosti z mlm, jak pozitivní, tak negativní. Vše mělo jednu věc společnou. Superlativa a pěkné řeči. Také jsem podlehl pozlátkům: Být mezi prvníma v republice, rychlé peníze apod. Na druhou stranu vděčím za spoustu kontaktů na zajímavé lidi a obrovský přehled v mlm. Je spoustu dobrých mlm. Mlm je o osobním rozvoji, vztazích a udržitelnosti systému. Mým cílem je druhý pohled na společnost z pohledu opozice. Na mém blogu píšu o společnost v začátku působení. Někdo řekne negouš! Otázka je proč mé prognózy jsou zatím 100%. Nevěříte? Podívejte se na mé recenze o mlm firmách.

8.8.2014 v 7:27 | Karma: 9,99 | Přečteno: 826x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Pavučiny na zadku?

Můžete je vcelku snadno vymést - víte-li ovšem jak :-) Ale nemusíte, nutiot Vás nemůžu...

16.7.2014 v 8:51 | Karma: 4,90 | Přečteno: 410x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

simply money system - pokračování

28. prosince jsem psal článek o SMS. http://tomasreznicek.blog.idnes.cz/c/389423/Simply-Money-System.html . Pojďme se spolu podívat jak se situace vyvíjí.

12.7.2014 v 14:47 | Karma: 8,70 | Přečteno: 1198x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Odvolací soud potvrdil osvobození učitelky, která popírala válečné zločiny

6. května 2024  10:18,  aktualizováno  11:36

Pražská učitelka Martina Bednářová, která čelila obžalobě z popírání ruských válečných zločinů na...

Přijdou bouřky s vydatným deštěm, do zítřka naprší i přes 50 milimetrů

6. května 2024  11:31

Při bouřkách a dešti může od pondělí do úterního rána místy v Česku napršet v úhrnu přes 50 mm,...

Ve Vatikánu zadrželi českého faráře s pistolí, noži a šroubovákem

6. května 2024  9:51,  aktualizováno  11:25

Při vstupu do Vatikánu policie o víkendu zadržela faráře z České republiky, který měl u sebe v...

Začátek týdne bude oblačný s bouřkami. Slunce se vrátí ve středu

6. května 2024  6:23,  aktualizováno  11:22

Zataženo až oblačno vydrží na většině míst v Česku až do poloviny týdne. Česku se nevyhne ani déšť,...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Na tomto dkazu se dozvite více: http://www.multilevel-marketing.cz/author/tomas-reznicek/