Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

4 fáze k vrcholu aneb nemilá fakta co nikdo neuvádí.

Setkal jsem se s lidmi a slyšel jsem rady a motivační věty k tomu, jak uspět v mlm. Stačí když přivedeš dva lidi a budete bohatí, stačí dvě hodiny denně 3 dny v týdnu, peníze bez práce, toto se šíří samo za chvíli budete bohatý. Jestli si někdo myslí, že uspěje  na základě těchto rad, tak už v dané firmě není.

1. fáze (nadšenec) Je to člověk, kterému se myšlenka libí, ale nemá vnitřní touhu něco dokázat a při pár osloveních člověk ztratí veškerou motivaci a končí spolupráci. Je to přes 60 % všech lidí, co se zaregistrují do mlm. Okamžitě odstřihněte pupeční šňůru, je to energetický vysavač. (průměrná životnost je týden až dva měsíce)

2. fáze (prodejce) Je to člověk, který pochopil myšlenku a dokáže ji předal dál a dokáže registrovat lidi. Jeho nadšení je velké. Pokud je mlm postaveno jen na prodeji, aby si vydělal, u firmy zůstane. Pokud je mlm postaveno, kdy jeden člověk se rovná jedna provize a nejde se živit prodejem produktů opakovaně, ve většině případů člověk končí. Ve většině případů zaregistruje nadšence. Nemá zkušenosti s vedením lidí a jeho nadšení lidé nesdílí a tým vypadá jako průtokový ohřívač. Po delší době končí spolupráci, pač jeho tým neduplikuje a  demotivuje, kdy se jim snaží moct pomoc a nadšenci ho vysávají energii.. Má pocit, že udělal vše a už neví co by změnil, aby to pomohlo, ztrací víru a začne se topit v negativních myšlenkách. (průměrná životnost je několik měsíců až půl roku)

3. fáze (manažer) je to člověk, který se naučil prodávat a pochopil princip vedení lidí v mlm. Dokáže registrovat a dokáže předat svoje zkušenosti dál tak, aby jeho tým je aplikoval v praxi. Má v týmu nadšence, ale hlavně prodejce co generují zisk. Těchto manažerů je jen pár ze sta a to maximálně pár. (průměrná životnost je rok až 3) Do třetí fáze se může dostat každý člověk tvrdou prací. Přečtete si poslední dvě slova v minulé větě.

4. fáze (vůdce) je to výjimečný člověk, který má dar. Je to člověk co učí lidí jak učit lidi. Ve struktuře má většinou prodejce a manažery. Je zbytečné se zabývat 4 fází a proč ? Protože jak dosáhnout této fáze nechce nikdo slyšet a těch lidí je maximálně pár z 1000 registrovaných, ale maximálně. Pokud chcete dosáhnout úspěchu, buď musíte mít štěstí a podchytit mlm na začátku (toto pochopili vývojáři programů a udělají byznys z domova pomocí netu, kde přijdou s novinkou a zlatokopové se postarají o zbytek v globalu kromě firmy skoro nikdo nevydělá), nebo tvrdě makat. Jakmile Vám někdo řekně přivýdělek z domova a zajímavé zisky, tak se omluvte, že musíte jít na záchod a utečte daleko od něho co nejdál)

Úspěch v mlm je minimálně o 5 letech tvrdé práci, aby jste dosahovali zajímavého přijmu. Pokud Vám někdo tvrdí jinak, dejte mu odznáček naivity a jděte dál. (samozřejmě pokud nebude mezi hrstkou vyvolených, kteří rozjížději mlm v dané republice) Proč to tak je?

Smůla je že většina lidí to ani neví a žijí v naivitě. Výběr sponzora je jeden z nejzásadnějších kroků v mlm. Pokud by jste chtěli vědět více, email máte, a kde ? Chytrému napověz hloupého............

Neváhejte mne kontaktovat, pokud by Vám byl projekt podezřelý snažíte se, ale nedaří se Vám a pokud se chcete učit věci, která vám dělají problémy, ale ve vašem okolí není nikdo, kdo by vám pomohl.

Závěrem mlm je výborná škola, ale pouze osobním příkladem, motivací a tvrdou prací dosáhnete úspěchu. MLM není přivýdělek ale práce jako každá jiná.

 

Kdo mi pošle na email úvahu pár vět o mlm komformítě v daném mlm a jak výrazně ovlivňuje celý chod firmy ( jak pozitivně, tak negativně), tak dosatne hodinu školení zdarma. 

Pěkný víkend věrní čtenáři.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Řezníček | sobota 27.7.2013 13:10 | karma článku: 13,03 | přečteno: 1221x
  • Další články autora

Tomáš Řezníček

Telefonní iluzionista

Kouzelnický trik se odehrává mimo vaše oči. Cílem kouzelníka je odvést pozornost od místa, kde kýžený trik proběhne – to pro většinu lidí není novina. „Co tam máš dál?“ slyším v některých hlavách. Strpení čtenáři.

25.11.2015 v 0:00 | Karma: 7,95 | Přečteno: 338x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Swiss Golden

Swissgolden kvalitní mlm nebo vylepšene Ponziho schéma? Náhledneme pod pokličku tohoto projektu a obrázek si uděljte Vy.

7.11.2014 v 22:55 | Karma: 12,51 | Přečteno: 1572x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Emgoldex - úspěšný systém pro firmu nebo pro lidi?

firma se stolovým systémem kde produkt je zlato. Už jsem napsal pár řádku a vylil jsem olej do ohně. Vše co napíšu, tak se bude jednat pouze o můj subjektivní názor. Každá věc má rub a líc. Nasbíral jsem zkušenosti z mlm, jak pozitivní, tak negativní. Vše mělo jednu věc společnou. Superlativa a pěkné řeči. Také jsem podlehl pozlátkům: Být mezi prvníma v republice, rychlé peníze apod. Na druhou stranu vděčím za spoustu kontaktů na zajímavé lidi a obrovský přehled v mlm. Je spoustu dobrých mlm. Mlm je o osobním rozvoji, vztazích a udržitelnosti systému. Mým cílem je druhý pohled na společnost z pohledu opozice. Na mém blogu píšu o společnost v začátku působení. Někdo řekne negouš! Otázka je proč mé prognózy jsou zatím 100%. Nevěříte? Podívejte se na mé recenze o mlm firmách.

8.8.2014 v 7:27 | Karma: 9,99 | Přečteno: 826x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

Pavučiny na zadku?

Můžete je vcelku snadno vymést - víte-li ovšem jak :-) Ale nemusíte, nutiot Vás nemůžu...

16.7.2014 v 8:51 | Karma: 4,90 | Přečteno: 410x | Diskuse| Ostatní

Tomáš Řezníček

simply money system - pokračování

28. prosince jsem psal článek o SMS. http://tomasreznicek.blog.idnes.cz/c/389423/Simply-Money-System.html . Pojďme se spolu podívat jak se situace vyvíjí.

12.7.2014 v 14:47 | Karma: 8,70 | Přečteno: 1198x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Ve Vatikánu zadrželi českého faráře s pistolí, noži a šroubovákem

6. května 2024  9:51,  aktualizováno  11:25

Při vstupu do Vatikánu policie o víkendu zadržela faráře z České republiky, který měl u sebe v...

Začátek týdne bude oblačný s bouřkami. Slunce se vrátí ve středu

6. května 2024  6:23,  aktualizováno  11:22

Zataženo až oblačno vydrží na většině míst v Česku až do poloviny týdne. Česku se nevyhne ani déšť,...

Divočáci v lese hledali potravu, ze země vyhrabali nevybuchlou munici

6. května 2024  11:14

Neobvyklé nálezce měla munice z druhé světové války, která desítky let zůstávala pod zemí v lese u...

Motorkáři adorující Putina míří k hrobům sovětských vojáků v Praze

6. května 2024,  aktualizováno  11:11

Přímý přenos Motorkáři z Night MC Europe, odnože ruského motorkářského klubu Noční vlci, míří na pražské...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Na tomto dkazu se dozvite více: http://www.multilevel-marketing.cz/author/tomas-reznicek/