Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

marně.. většina normálních lidí se distnacuje od Zemana

0 0
možnosti

Pane Tomáši, před časem jste zmínil, že vás přijela do Prahy navštvit maminka. Jindy jste zmínil. že v Ostravě žije váš bratr.

Co jste to za rodinu, že vás vaši nejbližší nechají takto se zesměšňovat a dělat ostudu?

3 2
možnosti

Nechápu, jak tohle mohlo vůbec spatřit světlo světa. Rv

2 2
možnosti

blogující trotl, který sám sebe nazývá elitou, který si neustále plete významy cizích slov a jehož texty nemají hlavu ani patu, nazývá prezidenta republiky hlupákem? Tak to je skutečně k popukání. Maj ze sebe, Pupenstein, povznášející pocit, jak to tomu Zemanovi natřeli? No to je klasický pocit důležitosti, který si v sobě nosí každý blb.

3 1
možnosti

Ty jsi mamlas PECZYNSKI, vyhon' si konečně pořádně ocas, to semeno už ti leze na ten tvůj pidimozek :)

1 1
možnosti
Foto

Podle me hradni pan napred placnul pitomost o organizovne muslimske invazi a teprve pak si uvedomil, ze musi oznacit i organizatora.

Kdyby z toho obvinil stejne jako jeho nacisticti priznivci Zidy, nebo stejne jako komunisti Ameriku, dostal by nakopano.

A tak to "odneslo" Muslimske bratrstvo.

Jeste ze toho pana a jeho blaboly ve svete skoro nikdo nezna.

1 6
možnosti

No voni plácaj pitomosti furt a nikdo vo nich článek nenapíše. To je k vzteku co? A přitom by to byl tak hezký titulek Kanadská dělová koule s českými kořeny plácá pitomosti. To je na titulku. Napíšou si Pupíkovi, třeba se toho ujme. Von je na to jak dělanej.

3 1
možnosti

Ačkoliv už Zemana volit nehodlám kvůli jeho otevřené podpoře Konvičkovců, považuji tento text od Pezsynskiho za překročení všech hranic slušnosti a porušení kodexu blogera. Netuším zda existuje i paragraf o urážce hlavy státu, protože pokud ano, je Peszynski adeptem na trestní stíhání. Každopádně by se měl admin zabývat sankcemi vůči Pezsynskimu, protože tento článek překročil všechny meze tolerance.

5 2
možnosti

...žalovat skrzevá nějakou urážku majestátu je blbost....jen ať píše...aspoň si každý má možnost udělat vlastní názor na autora jako člověka....pokud si myslí že tímto způsobem nahrabe nějaké plusové body....pak se dost těžce mýlí....protože takovéto texty řeknou daleko více o autorovi...než o adresátovi urážek....

...a to...stejně jako vy hradního pána ..až na úzký segment jemho názorů...vůbec nemusím....

3 1
možnosti

Vy jste hlupák, hlupákuRv

2 2
možnosti
Foto

Ten Zeman na té fotce v záhlaví je tak znetvořen, že začíná připomínat jistou bustu v Kongresu. Nechcete ji k tomu přidat ?

4 5
možnosti
Foto

Ta ovšem vypadá tak otřesně, že by si laik mohl myslet, že namaskovaný Charlton Heston vstal z hrobu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář