Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Úplně v prvé řadě: Zpěv skautů na Hradě přerušil přehorlivý policista. Už za komančů se říkalo, že aktivní blbec je horší než třídní nepřítel. Koneckonců jeden takový aktivní, co nosí triko s certifikovaným ožralou na pupíku (a z toho vyplývající ožralův veleširoký úsměv, jak se to triko přes ten pupík našponuje), pořádá 50i členné demonstrace. Tu proti ruským motorkářům, tu proti čínské státní návštěvě atd.

A mimochodem Zeman se za toho policistu osobně omluvil. Takže nechápu co aktivně řešej, ale třídní nepřitel je proti nim úplně nicotnej.

3 1
možnosti
JN

Pane Tomáši, jste uzavřená společnost, ve které je členství podmíněno nošením vyfasovaného trička oblečeného přes kabát, nebo se k vaší výpravě může připojit i jiný výletník v jiném tričku?

A když tak slibujete, že ve výletech na Hrad budete pokračovat, prosím, zveřejněte časový program. Možná by se k vám nějací tričkaři rádi připojili. Jistě by vám to udělalo radost.

3 0
možnosti
JR

J71a75n 63R47á21ž

11. 5. 2016 23:33

Je vidět, že nedbáte na doporučení a Chocholouška jste ještě nenavštívil:-P

2 0
možnosti
VS

A jestli bude takto intenzivně pokračovat ve svých aktivitách, Chocholouškovi zřízenci si ho brzo najdou a odchytnou sami.;-)

2 1
možnosti
VS

Tak si myslím, autore, že naplňujete skutkovou podstatu trestného činu podněcování a šíření nenávisti vůči jednotlivci (prezident Zeman) a skupině osob (příznivci prezidenta), pomluv a nepravd, vedoucích k jeho a jejich znevážení a dehonestaci ve společnosti.

Srocujete a spolčujete se k páchání této činnosti.

Podněcování nenávisti pácháte veřejnou počítačovou sítí, účastníte se aktivně takovým činem činností skupiny turistů, organizace "Pražský Majdan".

Tak nevím, co s tím?

7 1
možnosti
JM

Jestli von autór nebude vod těchhle "Nenávist zdarma kultůra" Ti to mají takříkajíc v grantu nenávidět zdarma své odpůrce.

Je to mnohem lepší než si za svou nenávist dávat platit...

1 0
možnosti
TP

propagandistický příspěvek použivající metodu zesněmšňění autora

0 0
možnosti
JN

Pane autore, proč by vás někdo chtěl zesměšňovat?

Vždyť vy to zvládáte sám měrou vrchovatou.

7 1
možnosti
LH

Zemana rád nemám, ale než bych šel s Váma - tak radši půjdu s ním - to je volba menšího zla

2 1
možnosti
Foto

I39v49a80n 59M21a16r69e34k

11. 5. 2016 21:01

. . . . . . . " jako národ na tom nejsme špatně" . . . . . .A tím "národem" p.pseudonyme "Peszyński" myslíte koho , snad ne jen sebe ? ! RvRvRv

4 0
možnosti
JM
SN

:-).......Vážený ne(autore), alébrž "bílý koni" ! Je to stylisticky a pravopisně velmi pěkně napsáno, což obdivuji, jelikož jste cizincem v této zemi i když tu zřejmě bydlíte.

Omyly se stávají. a protože je obava, aby někdo z vás a Vašemu spolku podobných zase nevyměnil presidentskou standartu za trencle, tak se režim ochrany hradu zpřísnil. Protože, vojáci i policie mají svoje nadřízené, tak rozkazy musí plnit. Zákaz nebyl dobrý, president se za to omluvil. Takže jste si zase kopl, "pražský majdanisto" ! RvRvRv

10 3
možnosti
JV

J64i35r65i 66V55r16a40b23e66c

11. 5. 2016 17:56

I kdyby byl cizinec ,ma vetsi hodnotu a rozum nez nejakej Standa N.

2 7
možnosti
BM

Bylo to asi takhle. Ozýval se zpěv pod hradními okny. Zeman, Ovčáčku, ty můj mluvčí co kdyby jsi jim šel říci ať toho nechaj že to zítra zazpíváš sám.

1 0
možnosti

Navrhuji rozšíření trasy Vašich vycházek do Bohnic, procházka po zahradě Psychiatrické kliniky by pro Vás mohla být prospěšná.

10 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář