Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Presne popsano. Zeman svou metodu jen okopiroval od Putina, Hitlera a dalsich populistu.

Vse ukazuje nemecky film o Hitlerovi ktery vstal z mrtvych "Uz je tady zase".

0 0
možnosti
Foto

Uff... pan P. vrší jedno tvrzení za druhým, aniž by používal argumenty, příklady, úvahové prvky. Z hlediska češtinářského je toto velmi pokleslý druh propagandy, určený pro orangutany. Pěkný den.

1 1
možnosti
PS

P39e58t29r 96S71u24s10k14e

12. 5. 2016 21:40

Ahoj pane P. (se omlouvám, že nenapíšu celé méno, protože mynule my smazaly příspjevek a nevim proč. Možná sem vám to méno napsal blbě - se kdyžtak vomlouvám. Ale pak jim pan ošetřovatel napsal a oni my ho tam vrátily.)

Tak já nevim. No, když si pana prezydenta pudu poslechnout, tak mě bude zajímat, co mám za problém já. Jakože třeba vycházky mám jen 3x za týden a tak.

Ale chápu, že by mněl asi mluvit vo Nadě, tom ukrajinským mejdanu a tak. Nebo plivat na toho Puťyna, ale to mně moc nedrásá.

Von ten Zeman je fakt divnej, vůbec se nebaví s váma a třeba s tou norkou Fridrychů z český televize. Von asi sabotuje ty lidi, co ho nemaj rádi. No, to je fakt servylní sobec.

Tak výte co? Skuste kandidovat příště vy, to by mohlo zabrat. Jo a ministra zahraničí by vám moh dělat ten slýkací holanďan - ten je fakt dobrej (a slýkat se může všude - to není jen lokální vjec, kde leze do zatku třeba občanům Berouna - bude tam lízt všem).

Papa

Peťan

0 0
možnosti
BH

... někde jsem četl, že Putin v rusku používá obzvlášť rafinovaný způsob propagandy - nechá zvát do diskusních pořadů ty nejzaujatější (nebo spíš nejzaťatější) odpůrce z řad domácí opozice, zahraničních žurnalistů, politologů, a dalších odpůrců, třeba z Ukrajiny nebo Polska, a nechají je v maximální šíři prezentovat svůj ideologicky vyhraněný pohled na svět - prý to na ruské diváky zvyklé na sovětskou ideologickou propagandu působí jako reminiscence starých časů z druhé strany - je prý k popukání, když na hlavním kanálu v hlavním vysílacím čase hřímají o nesvobodě projevu...

... mám pocit, že Putinova propaganda už je i tady...

3 1
možnosti
Foto

O propagandě se dá a mělo by se mluvit jenom tehdy, když si někdo nějak zaplatí média v té čií oné formě. To, že ta média skáčí Zemanovi na lep, je zcela něco jiného.

0 0
možnosti
Foto

Doporučuji shlédnout interview na DVTV s paní Vášáryovou, která podává brilantní sociologický rozbor situace našeho národa za současného panování MZ.

Druhým doporučením je tamtéž shlédnout rozhovor s Milanem Šteindlerem. Jeho ocenění MZ a jeho mluvčího je opravdu skvělé. R^

4 2
možnosti
JR

J28a43n 54R52á40ž

12. 5. 2016 13:09

No, paní Vášáryová by měla raději udělat brilantní sociologický rozbor Slovenského národa, který ji a stranu ve které byla čelní funkcionářkou, vyhnal z Parlamentu a ne se pořád montovat do nás.. Když jako neúspěšná slovenská politička nám chce stále radit, či dělat rozbory chování českých občanů, tak se to dá nazvat chorobnou obsesí.

14 3
možnosti
Foto

,,Zemanova propaganda";-D

Nejen pro Vás, ale když ono je to i o Vás a Vám podobných, ač tam ani Vy, ani Vaši přitleskávači jmenovaní nejste;-)

8-oUž zase, už zase. Už zase! - Blog iDNES.cz

P.S.: stále čekám na Váš kometář, potažmo i fota z 9.5 t.r. od rus. ambasády. Že by jste se tam aktivisticky aktivně nevyskytli?S ,,nafukovačkami", připoutáni ke plotu, Vašimi svlékači, potažmo se Štětinou, Kalouskem, K.Sch., Bursíkem, atp., a tibet a ukr fanglemi?A ještě ,,cosi". Co Vy na to, že i US ambassador projevu M.Z. zatleskal;-D

P.P.S.: pokud považujete tento příspěvek za trolling, pak je mi Vás opravdu upřímně líto;-(

10 1
možnosti
JN

A to jste ještě zapomněl zmínit tu nejrafinovanější propagandistickou metodu, kterou používá nejen Zeman.

Má placeného provokatéra, který má za úkol svým chováním vyvolat dojem, že všichni kritici a odpůrci jsou idioti.

Doufám, že vám za vaši práci dobře platí. Zasloužíte si to.

16 1
možnosti
VS

Také si myslím. Navíc nic namáhavého pro autora - stačí, aby se choval přirozeně. Pro něj, samozřejmě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář