Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Hoďte na něj siť!

1 0
možnosti
Foto

Jde o to, že Sobotka nahlas řekl to, na co se jiní bojí jen pomyslet. Pravda je někdy hodně bolavá...

2 1
možnosti
Foto

J52i92r98i 41B79i61l65i48n78a

31. 8. 2014 22:22

To co dela Sobotka je odporne. Jeste by se to treba, snad, mozna, dalo pochopit u premiera zeme ktera ruskou rozpinavost nepoznala na svou kuzi, ale takhle ?!

Ceska republika potrebuje moderni levici, ne tyhle kryptokomouse pro ktere je svoboda a demokracie az na poslednim miste a kteri jsou ochotni za jidassky gros zradit kohokoliv....Rv

3 11
možnosti
MN

Actuálně 20:32:

K ráznějším sankcím proti Rusku a k větší "odvaze a vůli" ze strany premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) v souvislosti s děním na východní Ukrajině na Staroměstském náměstí v Praze vyzvali účastníci shromáždění Zachraňme Ukrajinu - Maidan International Prague.

Shromáždění za účasti necelé stovky lidí zahájilo nepřetržité protesty a činnost stanové osady zorganizované v historickém centru metropole skupinou Kaputin.

Podle pořadatele Michala Majznera je akce povolena až do 18. listopadu. Povolení se však netýká nocování na Staroměstském náměstí, k němuž si pořadatelé povolení teprve vyřizují. Dnešní akci označují za "testovací".

2 3
možnosti
MN

mělo být "aktualne.cz 20:32"

1 0
možnosti
Foto

Proboha, to snad není možné. Militaristé budou dělat Majdan na Staromáku. Agresivní netolerantní a totalitní politika havlopravdistů si bude vynucovat své cíle nejen propagandou, ale také silou

10 3
možnosti
PK

P77a48v60e48l 73K38u60r93a25l

31. 8. 2014 21:00

No tak jesli začnou s rozbytými výlohami a zapálenými pneumatikami tak doufám že je policie přijede do jednoho postřílet.

Ale co se toho týká... ať si klidně na tom náměstí jsou... doufám že to vydrží až do prosince... nějak pochybuju že jim tady v česku bude ochoten někdo nosit jídlo a platit jim za to že tam jsou

9 1
možnosti
Foto

Pane Peszyński, opět připomínám přípravu k tr. činu rozvracení republiky. Ale ve spojení s vámi to je spíše na kancelář v Bohnicích. Odtamtud můžete ty války vést. Přijdeme vás rádi navštívit a poptat se, kdo vlastně vyhrál.

18 2
možnosti
Foto

Ono nejrozumnější by bylo uznat Novorusko s pomínkou, že se k němu připojí Krym. A byla vyhlášena jeho neutralita s tím, že by Rusko muselo Krym vojensky opustit. Vznikl by nárazníkový stát, který by bránil konflitkůtm

Takhle vstřícně by měla reagovat EU na ruské návrh, že by mělo vzniknout Novorusko. Pokud Rusku jde pouze o ochranu Rusů v blízkém zahraničí, šlo by o nabídku, kterou by nemohlo odmítnout. A byl by klid.

3 2
možnosti
LN

..a co karsbad....ten rusko chtí nebude...???... a co kdy by chtělo...??.  tak by EU měla vstřícně vyhovět...??.....dejte si prášek pane Řezníku....

1 4
možnosti
MM

Inu, jsem zvědav, zda se té avizované akce zúčastní více, jak třicet lidí. Jinak je tak trochu smutné, jak se rozrostla kritika Sobotky (ujišťuji, že nejsem jeho volič) pro jeho skeptický postoj k sankcím. Je pro mne nepochopitelné, že lidem nedochází, že dalším zvyšováním sankcí dochází logicky k reakcím druhé strany a může přerůst ve válku. I když ona již probíhá. Je s podivem, jak se brojí proti Putinovi a ukrajinské vládě a armádě se tleská a poskutuje pomoc, přestoře střílí do vlastních civilních obyvatel a háže na ně bomby. Je třeba tohle nesmyslné stupňování sankcí a hrozeb ukončit a začít jednat diplomaticky, jinak je otázkou času, kdy válka v Ukrajině přeroste v konflikt, který na vlastní kůži pocítí Evropa.

18 1
možnosti
PK

P23a78v18e45l 18K87u94r84a67l

31. 8. 2014 19:28

Ve skutečnost sankce posilují Putinovu pozici v Rusku... jak jsou západní korporace nuceny vyklízet pozice tak Putin a jeho oligarchové dostávají pod vlastní kontrolu víc a víc ekonomiky...

Na běžného rusa dopadnou nějak podstatně sankce za nějaké 2-3 roky... to se možná, pokud jim nevzroste obchod s čínou, budou mít stejně mizerně jako za Jelzina... a i v tom stavu se nějak podstatně nevzbouřili... jen čekali na nového cara.

11 1
možnosti
JN

Pane Tomáši, vím že teď mi nemůžete odpovědět, jste na Staroměstském náměstí, tak až přijdete, snad mi to prozradíte.

Vzal jste s sebou i tentokrát maminku?

7 1
možnosti
KO

Ne, ta sňala se stěny airsoftovou pušku, podala mu ji a řekla: "JDI!"

14 0
možnosti
LN

.....pozdě.....

Více než polovina obyvatel České republiky cítí sympatie k lidem v Rusku. A pokud by Vladimir Putin kandidoval v Česku ve volbách, svůj hlas by mu odevzdalo 75 % obyvatel země. To, co jste právě přečetli, nejsou výsledky nějakého seriózního průzkumu veřejného mínění, ale propaganda Kremlem řízené zpravodajské stanice RT (dříve Russia today).

Zpravodajský článek, který RT publikovala na svém webu v ruštině, má titulek Kolem 75 % občanů Česka by ve volbách hlasovalo pro Vladimira Putina. RT říká, že Češi vidí Putina jako moudrého politika, který hájí zájmy své země.   

RT se ve svém tvrzení odvolává na údajný internetový portál Parlamentu České republiky Parlamentní listy, což je však server, který s českým parlamentem spojuje pouze název. Samotné Parlamentní listy často dávají prostor spíše okrajovým politickým proudům a bývají označovány i jako politický bulvár.

zdroj máte tady...ani to netrvalo tak dlouho jak jsem čekal:-/   http://echo24.cz/a/iMsjx/tri-ctvrtiny-cechu-by-volily-putina-tvrdi-rusove

....takže na jedný straně díky amébovitému panu Sobotkovi už za voly jsme....a z té druhé to nebude trvat asi nijak dlouho....:-/

3 3
možnosti
RM

Myslíte, že jste za voly kvůli Sobotkovi?

6 0
možnosti