Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rusky diktator muze vinit jen sebe. Jeho volici taky.

Dobry clanek !  R^

1 3
možnosti
Foto

I23v84a42n 77M73a96r66e27k

19. 6. 2015 15:26

Zdravím p.Pesziński, vidím že v dobrém rozmaru jste zplodil další svůj výtvor o jehož obsahu a kvalitě je zbytečné debatovat a tedy i škoda času jej vůbec číst.

Stále čekám na Vaši odpověď ohledně vývoje kauzy  Vámi podaného trestního oznámení pro velezradu na Československé vojáky v záloze ? ! ? !

5 2
možnosti
MP

Nebudu tento díl nijak rozebírat a komentovat, jedině mi nějak nesedí zařazení přílivu imigrantů do "okurkosezonních" zpráv.

2 2
možnosti
ZM

No ja, Západ zvedá hlavu, vyhlašuje studenou válku a k tomu samozřejmě potřebuje ruský plyn. ;-D

3 2
možnosti
ZM

"Ruský plynárenský gigant Gazprom uzavřel se svými největšími evropskými odběrateli plynu předběžnou dohodu o zdvojnásobení kapacity plynovodu Nord Stream, který přivádí plyn z Ruska do Německa po dně Baltského moře."

A nebyl to náhodou "hrdý" Západ, který donutil Bulharsko, aby se vzdalo výstavby plynovodu na svém území?

Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/gazprom-obchazi-ukrajinu-rozsiri-plynovod-nord-stream-1201151#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

4 1
možnosti
JM

Se mi to nechce hledat, ale netvrdil Pupík Ajko až doteď, že Rusko rozpoutalo novou studenou válku a najednou Západ vyhlašuje na stránkách Ajkova zápisníčku mokrých snů studenou válku Rusku.

Doporučuji autorovi, aby si úplně nejdříve ze všeho ujasnil kdo, co a komu vyhlašuje. Třeba by se mu trochu urovnal ten binec, co má v tom seníku na krku.

No a pak by si mohl přečíst závěrečnou zprávu pozorovatelů OBSE, aby se dozvěděl pár faktů o tom, jak to bylo na tom Kavkaze s agresory. 

A jinak odvolávám, že by Ajko potřeboval babu. Když čtete ty jeho texty, zjistíte, že on se spolehlivě udělá při popisování toho jak Západ někoho sankcionuje. A sankce proti Putinovi jsou pro autorovo libido naprosto nejdráždivějším motivem. Proto jsou tak mrzuté ty jeho články, ve kterých kárá Angelu nebo Baracka, že nekonají dost razantně. Žádná úleva v moudí...

Je tato úchylka, kdy někoho sexuálně vzrušují mezinárodně politické kroky sankčního charakteru, popsána klinicky? A jak se to jmenuje? Sankciofilie?

3 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, ze agresi proti Ukrajine zacalo Rusko, nemaji vase idiotske utoky na autora blogu ani cenu virtualniho papiru.

0 3
možnosti
Foto

Téda Voni autore, bejt tu u moci kom, mohli se vypracovat na špičkovýho politruka;-D Za R-U to mohli dotáhnout ve spolupráci s por. Dubem až na kadeta kalibru Bieglera8-o:-P

4 1
možnosti
ZM

Jen vyčkejte, kdo ví, kam ho vynese spolupráce s Džamilou.

2 0
možnosti
ZD

jen dál autore ...vždy mi zdvihnete náladu...já potom vím co mám dětem večer vyprávět za pohádky...začíná to....žil byl jeden Tomas...ale někdy se psal po Polsky...a dědo on to byl ezop???...skoro...ale ty jeho bajky nikdo za čas znát nebude...ale řeknu Vám děti jednu co napsal dnes....jen dál autore...jste moje inspirace...děkuji...ZD...;-D;-D;-D

6 2
možnosti
Foto

Ezop byl obrazem moudrosti, ale u tohodle autora to fakt nehrozí;-)

2 1
možnosti
LB

Tak v Poksku se snaží vší silou USA zavděčit politická elita, u nás autor. Stále dokola a dokola ta pohádka, jak Rusko zaútočilo na Ukrajinu. Že na tom Majdanu ale bylo Rusů. Ukrajinci si zničili svůj stát, ale může za to Rusko. Ukrajinští politici cpou do vedoucích funkcí lidi v jiných státech stíhané, ale může za to Rusko. Obyvatelé Doněcka nenávidí ukrajinskou vládu a armádu, protože ostřelují části města o kterých vědí, že tam jsou jen civilisté. Když chtěli lidé utéct z obklíčení, tak je ukrajinská armáda vracela zpět, nebo vybírá bakšiš. Ale za vše může Rusko. Autor tady chce zbraně na Ukrajinu a sám sedí v Česku na zadku. Pěkné pokrytectví!!

9 2
možnosti
LB

Samozřejmě má být v Polsku.

1 0
možnosti
Foto

A proč by se proevropský Zeman měl trápit tím, že EU má jiný názor na Rusko, než on?:)

5 2
možnosti
Foto

Protoze je udajne proevropsky. 8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář