Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Když říkám, že Putin neví co s Ukrajinou , znamená to, že neví, co se s vou politikou invaze na Ukrajinu

0 0
možnosti
JC

A jste si jist, že znáte význam slov, které používáte?

3 0
možnosti
Foto

Vyborny clanek. R^

Putin se Ukrajincum za jejich touhu po nezavislosti a svobode pomstil dukladne a bude se mstit i nadale. 

Krym uz napadena Ukrajina zpet nedostane a az tam skonci stalinisticke cistky (vcetne etnickych) bude si setrvani v Ruske federaci prat ve "volbach" 99.99% obcanu.

Osud takzvaneho Novoruska je take nejasny. I tam se bude etnicky cistit a zastrasovat. Kdo jiny ma v takove praci vetsi zkusenost nez byvaly agent KGB a jeho zrudy.

Takze otazka je, jak zlocinneho ruskeho diktatora zastavit. Verit tomu, ze ho uspokuji zisk nejakych okolnich zemi je nesmysl. Tomu neveri ani jeho ovecky. Jinak by ho ostatne v predtuse budoucich koryt tak nadsene nepodporovaly. 

Takze demokratickym zemim nezbude, nez nastavit jasne mantinely. Zvysovat sankce a pozadovat alespon castecnou demokratizaci Putinem okupovaneho "Novoruska".

A dat diktatorovi najevo, kde lezi soucasne hranice. A co stane, pokud bude jeho agrese pokracovat.

0 0
možnosti
JM

Vypadaj jako zoufalec, píšou čím dál delší a čím dál plamennější příspěvky, které jsou ovšem dokopy jen jedna velká slátanina nesmyslů a prázdných floskulí.

1 1
možnosti
PK

P96e98t24r 43K44o34l52á10ř

22. 6. 2015 12:15

Budu citovat  "Kdybychom na Rusko zaútočili, Putin by věděl, co má dělat, okamžitě." Kdo a jak a čím zaútočit? Než by ses stačil rozkoukat ty útočníku, rus by s útočníky zatočil tak, jako s dřívěšími útočníky. Fousy by ti spadly dřív než bys řekl švec.

2 2
možnosti
Foto

Tak vida, na Západě stále nepochjopili, co je Putin zač, pan Peszynski to už ale ví. Putinova agrese je tak sofistikovaná, jako klobása, kterou svět neviděl. Posuďme sami - výběr citací z článku:

... Putin očividně neví, co dělat ... Putin neví nejen co se sankcemi, ... ale ani se svojí agresí vůči této zemi ... něco se stane, až Putin pojme nějaký plán, co dál ...

5 5
možnosti
JN

Panie Tomaszu, prosím, kterou vojenskou akademii jste absolvoval?

7 3
možnosti
Foto

Možná taky akademii A.Zápotockého-specializace politruk. Určitě by splnil požadavky. ,,Persóna", figura I.A,drobet, ne-li více, mozek do khaki, to by určitě stačilo, á hlavně ,,kovanej";-D

4 4
možnosti
Foto

Čemu se furt NATO brání? To se bude bránit až do Moskvy? To se sice nikomu zatím moc nepodařilo, ale o snílky typu Peszyński nouze není.

11 3
možnosti
ZH

Zatim Putler a jeho přisluhovači brání Rusko na Ukrajině, otázka spíše zní, jestli se Putler bude bránit až do Kyjeva, nebo mu stačilo "ubránit" Krym. Jinak na u hranic NATO/Rusko je mnohokrát více ruských vojsk.

2 4
možnosti
JM

Jen dva palčáky? Musej se víc snažit, Ajko.

2 1
možnosti
JK

J12i55r16i 18K18u18c46e50r72a

21. 6. 2015 20:00

hele, chodíš někam normálně dělat? přiznám se, že mám pocit, že sis, bývalý dělníku, udělal z téma "Ukrajina x Rusácko" živnost a doluješ pro sebe prachy v rámci páchání a ochrany DOBRA přes nějaké dotované neziskovky;

14 1
možnosti
JM

Na dolování prachů v neziskovém sektoru je zapotřebí alespoň minimální rafinovanost, tenhle člověk je prostá duše, co se nechala až k fanatismu zpitomnět řečma o pravdě a lásce. Von tomu co píše bezvýhradně věří a každého s ním nesouhlasícího by nejraději postavil před popravčí četu.

2 0
možnosti
MJ

Hezký večer pane blogere.

Pan George Orwell napsal či vyřkl: " Každá revoluce končí tím, že se nová prasata dostanou ke korytům." 

Na první pohled tato jeho moudrá věta nesouzní s Vašim článkem. Ale jen naoko.

4 0
možnosti
Foto

Ale ještě důležitější je, že si lid mezitím svobodně zazpívá.

1 0
možnosti