Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Pročítala jsem si diskuzi. Diskutující debatí sami se sebou, snad ani článek nečetli, snad mimo dvou. Zajímá je jen jejich nenáviděný autor, kterého asi vždy pokaždé stejně kritizují. Téma byl senátor Antl a jeho "tisková mluvčí - přes 20 let válečná ruská zpravodajka". Vám nevadí, že za českého Antla mluví Ruska, která dělala reportáže z rozbité Ukrajiny a dalších napadených zemí Ruskem? Možná, že i byla v Čechách, když nás tady Rusko okupovalo.

2 0
možnosti

Že vám pan Bilina dal plus, to neberte vážně. On plusuje a mínusuje podle dosti jednoduchého schématu.

Jinak bych si dovolil doplnit vaši neinformovanost.  Paní

Darja Aslamova se narodila v roce 1969, tudíž se určitě neúčastnila jako válečný zpravodaj invaze v roce 1968.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0,_%D0%94%D0%B0%D1%80%D1%8C%D1%8F_%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0

Nepodařilo se mi zjistit, zda v ČSSR pobývala jako dítě.  Ale ikdyby, co na tom. Jistě je vám známo, že nynější starosta Kyjeva pan Vitalij Kličko narozený v roce 1971 v ČSSR pobýval se svými soudruhy rodiči v letech 1980-85 a chodil do školy pro děti sovětských důstpjníků v Mimoni

1 2
možnosti
Foto

J53i79r33i 39B25i75l48i73n26a

1. 10. 2015 23:26

Roztomile, jak krize s uprchliky sjednotila nacky, komunisty, priznivce ruskeho diktatora, vyznavace antiamerickych konspiracnich teorii a podobne masibly.

Viz diskuse pode mnou. :-)

Ja bych ale rekl ze zatim neni ceho se bat. Priliv uprchliku se nakonec podari dostat pod kontrolu a tem opravdu potrebnym pomoci.

Normalni cesky obcan neni rusky muzik, aby veril Putinove propagande. To se ukazalo na jare pri prujezdu dragounu. Tech par komousu si tehdy se svym bezmocnym hykanim udelalo leda tak ostudu. ;-)

2 0
možnosti

A vona má snad zapařená dělová koule pocit, že tenhle článek je o uprchlících? 

Další důkaz, že v Kanadě maj čeští emigranti (většinou) problém s chápáním psaného textu.

Zkusej sundat z hlavy ten neprodyšný obal, vyvětrat, odloupat plísně a pak si článek znova přečíst a pak dlouho dlouho dlouho dlouho přemýšlet a možná (malilinká naděje je vždy), že jim dojde, že tenhle článek, byť se v něm o uprchlících okrajově hovoří není o uprchlících, ale o "xenofobním, antisemitském, putinistickém svinstvu" přece....

0 1
možnosti

Včera jsem byl " rozladěn " ze slova cechacek. Vše bylo panem blogerem smazano. U p.Peszinskeho mě asi už nic nepřekvapí. I když jeho časté " aktivistka" je nádhera. ... -:)

1 2
možnosti

Mám husí kůži když slyším, (čtu )slovo " aktivistka" zvlášť od pana Peszinskeho.

2 2
možnosti

Mě fascinuje název " aktivistka".

2 2
možnosti

;-D;-D Ajko Pupenstein je zase rozjetej jak urvaný vagón. 

Aslamová je v prvé řadě válečná korespondentka, neboli na rozdíl od Pupensteina čas od času nasazuje krk, zatímco Pupenstein má svůj zadeček v teple a bezpečí, odkud z něj burácí.....ehm.... všechny ty ply...tké voloviny.

Článek jsem četl, furt jsem hledal to putinistické xenofobní a antisemitické svinstvo, ale o židech tam krom posledního odstavce není ani slovo (a rozhodně ne ve nenávistném smyslu), o Putinovi tež ne, o Rusku tež ne a jestli je popis chování uprchlíků v Bělehradě a v Makedonii xenofobií, tak bych řekl, že autor si připsal do toho dlouhatánského seznamu další cizí slova, jejichž význam mu zcela uniká, ale jsou jadrná, útočná a tak do textu mírumilovného intervencionalisty sedí jak jeho zadnice na kotel divizní polní kuchyně.

5 3
možnosti

autor je typicky priklad propagandy opacne... radikalni nazory a manipulace z obou stran jen rozpolcuji nase nazory... coz je necim zamerem, pravdepodobne obou stran... nepritele je potreba proste rozdelit

2 0
možnosti

P16e59t16r 61K13o44l41á79ř

1. 10. 2015 15:29

Ještě poznámečka Tomaszi. Chápu že trpíš jako zvíře nad zprávami že se na Ukrajině schyluje k míru, že Azov ,Aidar, Pravý sektor nebude masakrovat všechno co mluví rusky a hlásí se k ruské národnosti,taky chápu že jsi vzteky beze sebe nad zprávou že se Rusko a Ukrajina dohodli na dodávce plynu. Ti Ukrajinci jsou ale kolaboranti, topit ruským plynem. To je horší zločin než jít na koncert hybridních Alexanrdovců.R^:-P

7 2
možnosti
Foto

Fascinuje mě, jak téměř všichni stoupenci názorů jaké má pan autor si bez výjimky s naprostou hrdostí do svého profilu napíší - jsem Havlista, pravdoláskař, obdivuji knížete Schwarzenberga, apod.

Obsah jejich článků je pak předvídatelný jako roční období a stejně tak zákonitě nestravitelný!

6 3
možnosti

To jsou novodobí bolševici,vždyť si všimněte jejich stylu:"jednota EU,ruský neokolonialismus,revanšismus...

4 0
možnosti

Pane Peszyński,doporučuji Vám návštěvu psychiatra,třeba Vám pomůže,jelikož to,co Vy tvoříte,nemůže stvořit člověk,který je při smyslech.Co mají obavy,z nadměrného množství úprchlíků,jež jsou zcela opodstatněné,společného s Putinem?Nehledě na to,že mezi odpůrci imigrantů,jsou i odpůrci Putina.Vezměte si Vaše milované inženýry,doktory,atd k sobě.

Já zase nemám rád pokrytecké pravdoláskaře,jelikož když jde o nějakou charitativní akci na podporu nemocných dětí,tak neuděláte nic.

6 2
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář