Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám, "taky Polákům" pořád nestačí, kolikrát jste už dostali přes hubu?!!,

0 0
možnosti

Bývalí spolupracovníci amerických tajných služeb napsali spolkové kancléřce Merkelové otevřený dopis, ve kterém varují před válkou s Ruskem. Důkazy předkládané ze strany USA o ruské invazi na Ukrajinu jsou vysoce pochybné a připomínají falešné důkazy před útokem na Irák.

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/09/02/krieg-gegen-russland-ehemalige-geheimdienstler-warnen-merkel-vor-falschen-beweisen/

0 0
možnosti
Foto

STRACH. Ministerský plat je v průměru 200 tis. Kč, poslanecký 50 tis. Kč. Živí se z toho rodiny, platí nájem, energie, benzín a všechny pojistky. Bohužel jsme všichni podlehli demagogii Západu a nikdo z vlády nemohl jít proti ní. Polívčička musí být stále teplá a přijít o toto místo, tento příjem, ztratit kariéru jen proto, že bych měl hlásat něco jiného, než většina.. No to jsi se Romane úplně zbláznil - navazuji na krásnou frázi z Tankového praporu: "No to je pravda Romane.." a nebo to byli "Černí baroni" ?8-o;-D. Jsme zapřihnutí v celé mašinérii více, než si myslíme. Ano, je to strach, který nutí mluvit Sobotku tak, jak mluví. Něco je skutečně shnilé. Snad najdeme někdy dost odvahy se vyvléct z této mašinerie a manipulace s vědomím a s našim míněním. Ono všechno se nyní dává do pohybu. Po zjištění, že Rusko nebojuje se najdou radikální skupiny - viz "Pražský Majdan", které se ještě o něco budou snažit. Jsou to poslední vzdechy moci, věřte mi přátelé, bude moc krásně, moc a moc a moc krásně.. Přesto bych rád poděkoval Tomášovi za jeho článek, velmi radikální článek. Sice nemohu souhlasit s jeho názorem v žádném bodě, ale právě "toto" vytváří tvůrčí prostředí.

0 1
možnosti

Také nevím, jestli je od polských intelektuélů moudré v této situaci připomínat krátkozrakost evropských politiků v roce 1939, když se jednalo o Gdaňsk. Nějak při té příležitosti nelze opomenout krátkozrakost poláků, kteří se v roce 1938 velmi ochotně připojili k Hitlerovi, aby si urvali taky kousek Československa.

5 1
možnosti
Foto

No, moc jste si u ceskych kremlohujeru a komunistickych duchodcu z ostravskych panelaku nesplhnul. ;-) Petice podepisi.....R^

2 1
možnosti

To od vás nebylo moc taktní. Kdybyste revluční traktáty pany Peszynského četl pravidelně, věděl byste, že pan Tomasz přišel do Prahy ze severní Moravy a že se v praze cítí jako cizinec.

2 2
možnosti
Foto

"Premiér a vláda musí...." Musí? Nebo co? Kdo je bude nutit? A jak? 

Tak v neděli, pane Peszyński. Půjdu se mrknout na to, jak nutíte premiéra a vládu.

6 1
možnosti

jenom přijďte.. už se na vás těším

0 0
možnosti

Ajko a jeho soukmenovci jsou klasičtí havloidní humanisté, ze 7mi bodového programu je až neuvěřitelné, kolik bodů je věnováno strádání lidí na Ukrajině. ŽÁDNÝ!

Takže bychom měli započíst další petici nazvanou "Zastavme Ajkodocii!" Než začnou volat po konečném řešení

Myslím, že nastal čas ukázat ty Ajkodoty ze Staromáku v pravém světle (a tentokrát beze slov):

 Waiting for the worms Čekání na červy (ale taky na šmejdy)

https://www.youtube.com/watch?v=ktQ6EkeJ2sE

2 0
možnosti

Také se omlovám pánům Czeslawu Miloszovi a Leszku Kolakowski, ale domnívám se, že před lety výstavbu severní trasy plynovodu špatně pochopili.

Nejedná se o potenciální nástroj k vydírání Evropy. Jedná se naopak o ochranu Evropy před potenciálním vydíráním ze strany Ukrajiny a Polska. Před pár lety skutečnost že existuje plynovod vedoucí mimo území Ukrajiny Evropě dost pomohla. A pomáhá stále.

6 1
možnosti

dzień dobry panie Tomaszi,

Dovolil bych si tak trochu polemizovat s vaším bodem 3) výcvik ukrajinských vojáků na našem území. 

Domnívám se že Ukrajina jako největší evropská země (nepočítám-li Rusko) disponuje dostatečnými prostory, které může pro výcvik svých vojáků využít. Přeprava řádově stovek tisíc vojáků tam a zpět by byl jen další zbytečný výdaj, nemluvě o tom, že někdejší ubytovací kapacity naš armády jsou zčásti přebudovány na obchodní centra, ty které dosud zústaly v držení armády jsou v havarijním stavu.

A nepodceňte také tu skutečnsot, že Ukrajinec, kterému se v současné době poštěstí vypadnout z Ukrajiny má jen malý zájem se tam vrátit. A že by chtšl bojovat za svého současného prezidenta a vládu, to už je mimo představivost běžného fantasty.

7 1
možnosti

nejde o prostory, jde o schopnosti

0 0
možnosti

A73d64a89m 68S59t35a44v46a

2. 9. 2014 18:40

"Prague Maidan..": A kdy spustíte střelbu na kolemjdoucí??

7 0
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář