Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A věříte, že Saddám Husajn měl ZHN, kvůli kterým byl napadený a zavražděný, věříte, že v Libyi byla bezletová zóna, která zachránila Lybijce a věříte, že Kyjevské pučisty Jaceňuka s Turčinovem, kteří rozpoutali občanskou válku v zemi, dosadil k moci Putin? (Putinovi totiž kladete za vinu, že on rozpoutal válku na Ukrajině, ale příkaz k válce proti východním Ukrajincům dali Turčinov s Jaceňukem).

0 0
možnosti

M82i33l42a81n 74K47e37s82l

29. 7. 2015 16:23

Proč jste na toho Putina tak nabroušený?Není to proto,že si v tom lhaní konkurujete?

0 4
možnosti
Foto

Nejhorsi co muze ceskeho kremlohujera potkat je, kdyz nekdo chyti jeho panicka pri lhani. A vono se to stava velice casto. :-)

V takovem pripade soudruhovi nezbude, nez menit taktiku. Priznat, ze Putinova propaganda sice lze, ale hned poznamenat ze lzou vsichni. Porosenko, Brusel, Washington, zapadni media, cely zapad.

Media demokratickeho sveta jsou vubec pro rudocha cosi dabelskeho. Jakasi homogenni hmota, ovladana z jednoho centra a tomu centru naprosto poslusne oddana. A je uplne jedno, jestli jde o australskou televizni stanici, britske levicove noviny, nebo americky pravicovy casopis. Vsichni tahnou disciplinovane za jeden provaz. Cesky komous to vi naprosto jiste.

Rekl mu to Putin. 8-o

5 2
možnosti

A teď, díky emigrantovi do země s nejkoncentrovanějším mediálním trhem na světě (neboli patřícímu velmi úzké skupině osob), se lidé v Česku (včetně komoušů a nácků) dozvěděli o mediální pluralitě. ó díky, nejmoudřejší. 

Ještě, že ti majitelé těch západních demokratických médií jsou tak úžasní lidé, kteří by nikdy za žádnou cenu nesledovali své úzce sobecké zájmy například ovlivňováním veřejného mínění (např. očerňováním nepohodlného politika), takže jejich média zveřejňují jen kříšťálově čiastou pravdu a to i když jeden a ten samý člověk vlastní jak levicové noviny, tak pravicový magazín, což je hlavní rys té "plurality". Pluralita médií vůbec neznamená, že jedno médium bude mít jiný názor než druhé médium. Ve skutečnosti to znamená, že majitel může ovlivňovat celé názorové spektrum.

Inu jak vidno ani sebedelší pobyt v tzv. svobodném světě nezaručuje, že se člověku takříkajíc rozsvítí.

1 2
možnosti
Foto

J84i73r85i 25B28i33l27i78n73a

28. 7. 2015 22:34

Ten film jenom dokazuje, jak malo se toho v Rusku zmenilo. 

Pod diktaturou byvaleho kagebaka delaji propagandu porad ti stejni lide co za Brezneva. Prazske jaro podle nich organizovali fasiste a USA. A to same rikaji ted o situaci na Ukrajine. 

Prislusnik ceskeho naroda ktery smahem odmita media demokratickych zemi coby propagandu a veri Putinovym lzim musi byt uplne padly na hlavu.Rv

3 2
možnosti

Tož to musel Putin na tom oddělení propagandy zřídit gerontologické oddělení, márnici a pohřební ústav (nebo rovnou krematorium)

Jejich černobílé vidění, nám všem drahý Kanajko, dokazuje ta polarizace v poslední větě. Kdo odmítá demokratická média věří Putinovi a naopak. Jejich jednoduchý dvoupólový mozek (klidně by jej mohli nahradit tužkovou baterkou) není zřejmě schopen pochopit, že se najdou i takoví zvláštní jedinci, kteří nad každou událostí individuálně přemýšlejí a snaží se z dostupných různorodých zdrojů pochopit co nejlépe onu situaci a pak k tomu zaujmout stanovisko(tu pro jednu, tu pro druhou stranu). 

To voni to maj jednoduché. Otevřou NYT a hned jim nad textem zasvítí nadpis PRAVDA a otevřou ruský server a hned jim tam, červeně svítí nápis LEŽ. Jsou skutečně mimořádně přemýšlivý jedinec.

A když něco jedí, tak si to jídlo nechávaj předžvýkat nebo rovnou natrávit? Čepec ani knihu nemaj, takže tohle by k jejich biologickému stavu bylo možná dobré řešení.

1 2
možnosti
Foto

I72v80a48n 88M36a24r32e81k

28. 7. 2015 20:31

"Čo bolo to bolo. . . . . ." .Rok 1968 je už vzdálený pár světelných let a svět je někde úplně jinde , spíš mě zajímá krveprolití na Ukrajině a informaci  kdo vyprovokoval Majdan  či nedávné i současné dění v Mukačevu, ale než říct pravdu je lepší živit nás ( podle Vás asi jen tupé ovce) pravidelně protiruským jedem a navíc se zřejmě podle Vás máme "zpovídat" nejen Vám ale i Ukrajincům jak nám vřele doporučujete ? !Rv

A propos . . . .co kauza  Českoslovenští vojáci v záloze ? ! 8-o

1 5
možnosti

Překlikl jsem se, omylem jsem dal záporný hlas. Samozřejmě že karma.

0 0
možnosti

K80a17r11e76l 25V10o14v75e39s

28. 7. 2015 13:18

Jakym kterym Ukrajincum mame odpovidat ? Tem na Staromaku ? Ja bych rad videl film z Kyjeva a okolni Ukrajiny o neustavnim prevratu. Ale ne v rezii Karase z CT.

8 5
možnosti

Vuidím, že na mou otázku odpovědět neumíte a nemůžete, dostal jsem vás

2 0
možnosti

Voni to stále nepochopili, že? Jasně že Rusko šíří propagandu. Ale zrovna tak šíří propagandu Porošenkův režim, zrovna tak šíří propagandu Brusel a zrovna tak šíří propagandu Washington. Každý režim šíří propagandu, protože kdyby to nedělal, tak by politiky lidi nejspíše každých 6 měsíců, namáčeli ve vrších v řece a následně je vázali na pranýře. To je ta základní pravda, která mu stále v jeho naivitě nebo hlouposti nedochází. A tak se tady bijou za jednu lež proti jiné lži. 

Diskutovat se dá jen míra propagandy a lži ne jestli je a nebo není. Diskutovat se dá, nakolik a proč západní propaganda žvaní o Putinových cílech zaútočit na státy NATO (nikdo nikdy neřekl proč a čím by to udělal, protože kdyby lidem někdo vysvětlil vojenskou strategii a co je potřeba pro vedení útočné války, tak by všichn pochopili, že je to blbost a nedaly by se např. navrhovat sankce apod.) a nebo o tom, proč Rusko lže v otázkách roku 1968 a co tím sleduje, kterému publiku je to určeno. Putinovi je úplně fuk, co na to Češi. Důležitý je efekt, který to vyvolává v myšlení ruských Ajků a Kanajků. Diskutovat se dá nakolik pomáhá Rusko ukrajinským separatistům a ne jestli je na UA pravidelná ruská armáda (jeden propagandistický extrém) či tvrzení, že žádná pomoc s vyjímkou humanitární z RF na Donbas nejde (druhý propagandistický extrém)

JInými slovy voni sami se stali propagadistickým nástrojem z kategorie užitečný idiot a proto si z něj tady drtivá většina přispěvatelů dělá srandu.

9 7
možnosti

Na Ukrajině musí být těch ruských vojáků asi velmi málo a nebo jsou tak zamaskovaní, že je ani ukrajinský hrdinný vlastenec nepozná. Jinak si totiž nedovedu představit, jak je možné, že si od jistého ukrajinského oligarchy ještě nikdo nevyzvedl slíbenou odměnu 10 tisíc dolarů za ruského živého nebo mrtvého vojáka.

8 2
možnosti

Jistě, nevěřte Rusku nic.

Moskva určitě není hlavním městem Ruska a Putina si prolhaní Rusové vymysleli. Říjnovou revoluci měli ve skutečnosti v listopadu. Stejně tak neexistuje ruština a azbuka. Vše je jen ruská lež od Rusů, kteří ale také nejsou, protože lžou i tom že jsou. Ural je vylhanej, Bajkal taky, olympiáda v Soči nemohla být, protože Soči je vylhané město. Ruský plyn k nám nemůže téci, protože je vylhanej. Je to totiž plyn ukrajinský nebo americký....

atd.

Když tak čtu nářky českých frustrátů a nespokojenců, tak zjišťuji, že za všechny jejich neúspěchy může Putin, Rusko, a Zeman;-D

8 7
možnosti

Vidím, že vás moje otázka dostala nemáte na ní uspokojivou odpověď. Jsem rád, že jsme dokázal, že ruskou propagandu jde vyvrátit čistou logikou...

1 0
možnosti
Foto

,,Go West, nebo Drang nach Osten? - Jiří Jiroudek (blog.idnes.cz)"

Ne že by to bylo přímo o autorovi tohoto článku p.T.P., i když...;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář