Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Mohl by mi pupík Ajko vysvětlit, případně se soudružky Džamily optat, jak se snáší slovo "diktátor" a potřeba Putina hrát politické hry na vnitropolitické scéně (což Džamka barvitě vysvětlila) proto, aby "byl znova zvolen"? Je tedy možné, že kdyby si Putin nebudoval oblibu u obyvatel RF, tak že by jej nemuseli znova zvolit? Ale potom jaksi Putin není a nikdy nebyl diktátor, když se musí ucházet o mandát... 

Nemáte vy rusofobové problém s touto základní propagandistickou nekonzistentností? Hitler rozpustil parlament a zrušil volby, Pinochet odpravil komouše Allenda a po dlouhou dobu udržoval vojenskou vládu a postupně připravoval Chile na demokratické volby. To byli skuteční diktátoři. Neboli lid neměl šanci jim moc vzít v celostátním plebiscitu. Ale Putin musí tančit mezi vejci, aby si ho lid znovu zvolil. Co, probůh, je na tom diktátorského? Těsím se na vaše bezmyšlenkové konstrukty z domova i ze zámoří. To bude zase švanda

2 1
možnosti
Foto

J59i34r42i 13B81i83l18i81n26a

18. 6. 2015 19:06

Uz to tak je, pane Moucka. Prezident ktery si uzurpuje prakticky veskerou moc (vcetne moci nad soudy, armadou, policii, vetsinou medii vcetne vsech televiznich stanic) a ktery si diky tomu muze dovolit nechat beztrestne vrazdit sve oponenty se nazyva diktatorem. 

U Putina je to nevic jeste kontrola nad velkou casti organizovaneho zlocinu a nejruznejsich bojuvek vcetne nejvetsiho motorkarskeho gangu.

Pravda, jeste porad mohou obcane cestovat a porad existuji zbytky svobody na internetu a par nezavislych rozhlasovych stanic a novin. Ale pokud bude trend pokracovat, bude to za par let diktatura primo breznevovska.

Proto asi ta laska ceskych komousu k novemu carovi. 8-o

1 1
možnosti
JC

Toto dílko není žádný rozhovor, to je politická agitka v rámci mediální masáže proti Rusku. Rétorika paní Džamily je, mírně řečeno, militantní a ve světle toho, že ještě před pár lety byla občankou RF, dost hanebná.

3 2
možnosti
Foto

J55i74r69i 44B98i58l36i95n60a

18. 6. 2015 18:54

Byly hanebne i ciny nasich letcu v Anglii? Vzdyt oni byli byvali obcane protektoratu! 8-o

0 0
možnosti
Foto

Velký rozhovor s malou Džamilou přináší velkou nudu. I kdyby Džamila řekla tisíc vět, nikoho to nebude zajímat tak, jako Putinovo jedno slovo.

Je to tím, že je Džamila politická mrtvola Rv

6 2
možnosti
Foto

Je tento bloger při smyslech, nebo je to automat? Jen automat je schopen vyplodit nesmysl.

1 0
možnosti
JM

Rozhovor s Džamilou;-D? Proč rovnou nevyzpovídaj Grebeníčka? A japato, že takový zanícený (bohužel antibiotikama nepřeléčený) liberál bere za své názory neomarxistů? Že by účel světil prostředky (neboli Džamila říká, co chce pupík slyšet)? To je koneckonců takové bolševické heslo (řekl to sice Machiavelli, ale komouši to stráášně rádi používali).

2 1
možnosti
Foto

Politik ktery odejde od Zelenych kvuli posunu strany doleva se da jen stezi nazvat neomarxistou. 

Koukam, ze prave rudochy tenhle rozhovor pekne popichl.  ;-D

0 0
možnosti
ZM

"Rusko obratně využívá protiamerické nálady ve světě a lživou propagandu..........."

Musím se tedy zeptat, KDO tyto protiamerické nálady vyvolal?

Z rozhovoru vyplývá, že Putin to nebyl.

Já čestně prohlašuji, že rovněž nejsem jejich původcem.

Možná Bilina někde něco utrousil a ve světě se toho hned chytli.

9 3
možnosti
ZD

;-D;-Dautore pište a dál častěji...ani nevíte jak mě pomáháte...smích léčí...jenom bych si tam vybral někoho zajímavjšího...třeba "biomasu" nebo slečnu Kočí atd...aby to bylo od rány...řízný brk Vám přeje ZD...;-D;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

Kdopak as hodnotí autora?A ,,kešem", nebo šekem?:-P

5 1
možnosti
ZM

Ha, tuším, že jsem identifikoval slovní hříčku.

Nicméně jsem přesvědčen, že se nezakládá na pravdě. Toto je hodně, opravdu hodně beznadějný případ. Předpokládám, že vrcholem žebříčku odměn je setkání s Kchárlem a potřesení pravicí.

3 1
možnosti
JH

Čtenáří nestěžujte si! Čekali jste snad od toho Velkého rozhovoru - od těch kašpárků,  něco jiného?

5 2
možnosti
ZM

Odpovím vám otázkou. Co asi tak vznikne z rozhovoru dvou nul?

4 0
možnosti
MK

M44i25l33a12n 42K47e22s98l

17. 6. 2015 13:42

Pane Bože,kde jste tu bábu zase vyhrabal.Předpokládám,že je to ta,co  kdysi ministrovala.Proslavila se tím,že byla na vládní fotce v holínkách.Jinak katastrofa.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář