Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď nám povězte tu o chování USA v případě Kosova, abychom nechodili daleko. A podotýkám, nejsem odpůrce USA, ale samolibého socioinženýrského levičáctví. Jakési novodobé totality.

2 1
možnosti
Foto

Kdo chce vidět rozdíl mezi událostmi na Krymu a v Kosově, tak je vidí. V Kosově docházelo ke genocidě mezi Srby a Albánci. V zájmu mezinárodního společenství byla snaha tuto genocidu zastavit, ale mezinárodní společenství nemělo žádný nástroj, jak tuto genocidu zastavit.  Bylo víc jak zřejmé, bez silného nátlaku na obě znepřátelené nedojde k zastavení genocidy. Na Krymu k ničemu takovému nedocházelo. Naopak Rusové žijící na Krymu měli veškerá práva a nikdo je jim neupíral.

1 1
možnosti
JH

Proč dštíte síru proti Rusku, vy proradaristo a vychvalujete socialistu a to mu ještě lichotím, Obamu a komunistu Van Rompey a maoistu Barosa? Radar byl výtvorem tzv. protiteroristické ideologie na kterou doplácíme doposud brutálním očesáním práv a svobod evropského člověka na rozdíl od práv a svobod soukmenovců teroristů z 11. září. Nakonec to vypadá, že v rámci korektnosti a nediskriminace jsou špatní prostí evropané a američané jen aby nebylo ublíženo těm ubohým, strádajícím muslimákům. Je však třeba za tím vidět, že 11. září se vznikající komunistické ideologii v USA a EU  náramně hodilo aby mohli zdůvodnit šikanózní opatření očesávající svobody svých občanů až na dřeň. Teď vidíme i podporu státního puče na Ukrajině, nechci spekulovat, ale vůbec není vyloučeno, že jsme jej iniciovali. Po vzniku Ukrajiny bylo mezistátní dohodou stanoveno, že Rusko bude mít na Krymu své vojenské základny, zejména Černomořskou flotilu. Toto podepsaly oficiální vlády a schválily oficiální parlamenty. Putin neudělal nic jiné než, že v ochraně proti pučistům, kteří zvažovali expanzi z Kyjeva na ostatní území Ukrajiny, otevřel brány těchto kasáren a pustil vojáky na ulici. Ihned to bylo nazváno okupací, přičemž se nezměnilo vůbec nic. Poslední incidenty na Krymu potvrdily, že Putinovo rozhodnutí bylo správné, jelikož "majdanské" bojůvky se tam již pokusily proniknout a provokovat. V první řadě bychom měli soustředit své síly na prosazení co nejrychlejších svobodných voleb na Ukrajině aby konečně bylo s kým jednat a dohody by nebyly jen cárem popsaného papíru.

5 4
možnosti
ZK

Z21d42e70n35a 52K30o13č11í

9. 3. 2014 11:33

Autor je takový dlouhodobý ideologicky svérázný obdivovatel USA. - od něj objektivitu, natožpak pravdu  čekat nemůžete ;-)

2 1
možnosti
MD

super článek, řekl  bych to  ostřeji, ale  to by smazali, popíši vám můj zážitek s rusákama

v 68 mi bylo 11 ,byl jsem na táboře a jeli jsme autobusem( plným dětí) zastavili nás ruští vojáci , namířili na nás tank a vlezli dovnitř a okradli, od té doby Rusko nenávidím,a koukám že právem, vůbec se nezměnilo,

5 0
možnosti
JJ

J12a38n 66J66o30š18t

9. 3. 2014 10:51

A teď si sáhněte do svědomí. Ti vojáci byli opravdu Rusové ? Víte vůbec o tom že SSSR se skládala z 15-ti svazových republik (národů) a že do ČSSR v 1968 přišly armády i PLR, MLR, BLR a NDR. ?

P.S. Možná Vás okradli třeba zrovna Ukrajinci (Gruzínci, Estonci ...atd.) a Vy si svoji žluč hystericky vyléváte jen na Rusech !!!

3 1
možnosti
PH

Cely zapadni svět funguje na různe velikých lžích ať se to někomu líbí, nebo ne. V třicátých letech podporoval fasouny a nikdy to nepřiznal. A dnes ......?????

1 1
možnosti
JJ

J10a95n 93J49o43š93t

9. 3. 2014 10:26

Vy prostě musíte za každou cenu někomu lézt do řiti ? Dnešní Rusko není SSSR a tyto hysterické výkřiky jen potvrzují zatemnělou mysl. PROČ s Ruskem raději NATO nespolupracuje na bezpečnosti pro náš civilizační okruh ?... nepřátele máme stejné a stejně Rusko potřebujeme jako zásobárnu nerostů ! Navíc je nám Rusko určitě civilizačně blíže než třeba Čína.  Proč NATO nesplnilo svůj slib, že nebude bývalé státy SSSR lákat do svých řad ? Když chtěl Chruščov jaderné zbraně umístit na Kubu tak z toho byla málem III. WW a Rusko si má nechat líbit základny NATO v Gruzii a Ukrajině ... přímo na svých hranicích ???

Okázalé rusobijství bylo IN před revolucí ale to většina lidí Vašeho typu nadšeně mávala mávátky na 1. Máje. Lidé kteří tenkrát nelezli do řiti SSSR většinou ani dnes nelezou do řiti NIKOMU !!!

4 1
možnosti
RK

A jak, prosím, chcete s Ruskem spolupracovat, když zabírá okolní státy ?

2 1
možnosti
PK

Přinášet ekonomické oběti v době kdy jsme katastrofálně předlužení na půdu, nemáme žádné reálné rezervy ze kterých čerpat a je nejisté že naše zítřejší produkce splatí dluhy které jsme udělali kvůli životu zítra je dost nereálné.

Do téhle situace se ovšem Evropa kolektivně dostala svým předlužením sama. Oprava této situace je možná... ale prvním krokem především musí být za každou cenu co nejrychleji splatit současné dluhy a státům zcela zakázat to dělat dluhy další.

A valná většina toho co se vydělá jde na existenci lidí kteří nikdy nepřinesou do systému víc zdrojů než kolik se spotřebuje jenom na jejich existenci... to skutečně není situace v které by se dal obětovávat ekonomický výkon kvůli čemukoliv.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář