Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Povstání obyvatelstva proti vládě ještě nikdy nepotřebovalo ospravedlnění...

Prostě stačilo že to povstání zvítězilo... ať to byl vznik USA, rozpad britského impéria, Vietnam, Lybie, Afghánistán,,,

to že je svržena vláda je prakticky normální a nemá smysl se nad tím pozastavovat. Jediné co má smysl řešit je jestli je pro nás výhodnější exitence té vlády a nebo někoho jiného. (a řekl bych že s budování neislamistické opozice v Sýrii už je pozdě... ono to totiž nějak nevyšlo prakticky nikde v tom arabském světě... možné to asi je, ale náklady a doba trvání vyžaduje léta práce.)

to jenom tady v Evropě a USA se rozmohla stupidní představa že stát je něco tak důležitého že to může kašlat na názory obyvatelstva. (a ruku na srdce vy píšete že Putinovi jsou názory jeho obyvatel ukradené... právě naopak - dělá co mu schvaluje 80 procent jeho obyvatelstva.

On se o názory svého obyvatelstva pečlivě stará a naplňuje požadavky většiny.

0 1
možnosti

naplňuje požadavky většiny, když předtím tu většinu zblbnul tak, aby ty požadavky měla, dělá to jako Áda Hitlerů

0 0
možnosti

Investovaných  5 miliard dolarů do ukrajinského fašistického převratu je málo?

1 1
možnosti
Foto

Nebylo snad hovořeno o tom, že se mají odzbrojit všechny polovojenské útvary? To jste asi přeslechl. Chápu, v zápalu Vašich návrhů jak to mají všichni dělat, se to stane.

3 1
možnosti

..... v průběhu dne jste na sobě zapracoval a to se cení. Pomoc USA a EU je opravdu symbolická a to jak v rovině materiální tak vojenské - a jiná nebude. Letadla nechte v hangárech a vojenské kolony v kasárnách - dokážete si představit, kolik taková legrace stojí zlaťáků!? (proto ta symbolika). A pokud si myslíte že Obama nechápe, tak opak je pravdou. Velice dobře si uvědomuje s kým tančí a kdo určuje tempo toho šíleného čardáše. Sám zmiňujete taktiku a strategii Rusů - to všechno k řešení obdobných krízí a vojenských konfliktů patří a Krym byla názorná ukázka toho, jak to funguje. A tak, jak to funguje u Ivanů, tak to funguje u amíků, neboť sféra vlivů a zájmů je jasně určena a dána. A nám, obyčejným občanům, zbyla role arbitra na diskusních fórech, abychom váhou svých + a - označili vyníka a politovali obět.  .....no a je to !

5 0
možnosti

Pletete se, karty nejsou rozdány, rozdávají se znova

0 0
možnosti

A poslední kdo volá po válce je havlistická pražská kavárna, Rusové se s USA domluvili, ale to nás nezajímá, válka bude a basta. Ještě jsem se ani z jednoho podobného článku nedozvěděl, proč by Rusové obsazovali další země, které jsou v ekonomickém marastu, od Rusů kupují suroviny a jsou to jejich strategičtí partneři. Obsazení Ukrajiny by pro Rusko byl druhý Afganistán, proč by to dělali ? Autor plní jasné zadání kopnou si do toho nenáviděného Ruska, proč by se namáhal přemýšlet a hledat důvody, ovcím to tak přeci stačí.

6 3
možnosti
Foto

Proč by Rusové obsazovali další země, které jsou v ekonomickém marastu? To mají a nemají pravdu pane Bartoši. To jeden opravdu nechápe.

Já bych jim možná poradil přečíst si něco o tom třeba od moskevského profesora Zubova (já jsem si po dlouhé době vystřihl článek v lidovkách, kde s ním byl rozhovor). Možná Putin a jeho klika - to není totéž co Rusko - se opravdu ze všeho nejvíc obává tzv. dominového efektu, aby se něco jako je majdan v Kyjevě neudálo v Moskvě a tomu se snaží učinit přítrž. Jiný důvod než tento bych v tom neviděl. Zatím se mu daří odvrátit pozornost od majdanu - kdo už si dnes vlastně vzpomene o co tam vlastně šlo?

0 0
možnosti

Obama je bohužel nejhorší americký prezident kterého si mohu vybavit. On to asi myslí dobře, ale na to se moc nehraje.

Pozice síly funguje perfektně jak mezi státy, tak i mezi menšími jednotkami. I třeba mezi lidmi. A bohužel ze zkušeností víme, že jediné co agresivnímu jedinci zabrání páchat další násilií, je reakce která ho přinutí stáhnout ocas. Pokud se agresivní jedinec nechá jednat, bude jednat podle zásady "s jídlem roste chuť"

5 0
možnosti

D68a12v90i17d 58K39r45á43l

23. 4. 2014 12:46

pomoc formou půjčky?;-D;-D;-D;-D

0 1
možnosti

Tuhle slátaninu jste vymyslel sám, nebo Vám někdo pomáhal?

8 3
možnosti

Tož ,úhel vašeho předklonu je v normě ,dvoucentimetrová vrstva lubrigačního gelu pokrývající horní polovinu trupu také ,teď jen poprosit držitele nobelovy ceny míru o vyšpulení glutea maxima a splynete v jednu velkou mírovou hroudu ...

8-o

5 1
možnosti

Nedeptá Vás to, když si dáte takovou práci s vyhledáním tolika cizích slov a přitom nepochopíte obsah článku?

2 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář