Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A proč by měli mít demokratičtí maďaři právo nutit demoktracii maďarům kteří jí nechtějí?

to je demokracie důležitější než svoboda?

Demokracie = diktatura 50,1 procenta lidí. 

Pro těch zbylých 49,9 není rozdíl jestli jim svobodu omezi diktátor a nebo demokratické hlasování.

0 1
možnosti

Ale no tak Ajko přec nejlépe ví, co a jaký režim ve které zemi je nejlepší a navíc on říká "NE", tohle se nesmí dopustit, takže o tom žádná!;-):-)

2 1
možnosti

R^ karma   Mnohem více je potřeba zdůraznit pro všechny rusofily složení separatistických jednotek včetně jejich velení.

1 0
možnosti

Z13d48e84n31a 91K40o61č89í

2. 8. 2014 11:59

NATO potvrdila, že ukrajinská armáda použila balistických raket malého doletu proti domobrancům na východě země, oznámil mluvčí tiskové služby Aliance.

Neuvedl žádné detaily, jenom podotkl, že „informace se zakládá na výzvědných údajích USA“. Přitom Pentagon tyto zprávy zatím nekomentoval.

V úterý oznámil televizní kanál CNN s odvoláním na prameny v americké rozvědce, že ukrajinští vojáci začali používat v bojových akcích balistických raket malého doletu s 454kilogramovými bojovými hlavicemi a s doletem 80 km. Je to nejničivější zbraň, které bylo dosud k konfliktu použito.

0 1
možnosti
Foto

Maďarská politika reaguje na krach ekonomického systému, který zde Západ implantoval - zdejší politikové pochopili, že chtějí-li přežít, musejí spiolupracovat s Čínou a Ruskou Federací. To, že to nepochopili Češi, není problém Maďarů ale Čechů.

1 2
možnosti

Na vině, pane Macku , není implantace za Západu, ale stejně jako v Česku, rozkradený a korupční stát.

1 0
možnosti

autore, kde jste?

0 3
možnosti

Z78d82e52n90a 63K58o17č92í

1. 8. 2014 13:32

v případě Ajky je lépe se skrýt a nevylézat, protože se ukazuje, že jeho rádobyargumenty jsou veskrze prolhané, či alespoň smyšlené. ;-)!!

4 3
možnosti

No jak jsem to tak četl tak spíše ubohost Ajkova  amaáterismu

4 3
možnosti

nezvedavec.org - teprve se rozjizdi, ale vypada o dost kvalitneji nez outsidermedia.

1 0
možnosti

perfektní odkaz, díky moc

0 0
možnosti
Foto

Takovu snůšku lží a neomalenosti už jsem dlouho nečetl. Jakpak si nemilý autore, hrdě se hlásící k odkazu největší hanby našich novodových dějin, zrádce  socialistického Československa (na jehož Ústavu se nestyděl přísahat a jenž mohl usednout na prezidentský stolec pouze díky výslovnému befelu miláčka yankeeského imperialismu a likvidátora od roku 1956 revizionismem nahlodaného SSSR Gorbačova, když byl JEDNOMYSLNĚ zvolen komunistickým Federálním shromážděním, agent CIA a válkychtivý nohsled vraždícího stroje yankeeského imperialismu, který bohorovně a podporoval zbabělé bombardování vraždění zcela nevinných obyvatel bratrské Jugoslávie? Ano právě té slovanské Jugoslávie, jejíž vojska po epochální a bezprecedentní zradě našich západních "spojenců" v Mnichově (slovy básníka Nezvala "sladké Francie a hrdého Albionu) nám hodlala společně s Rudou armádou pomoci zastavit rozpínající se nazistickou Hydru. Předesílám, že nejsem žádným obdivovatelem Putina, natožpak téměř čtvrt století existujícího kapitalistického režimu v Ruské Federaci. Uvědomte si ale, že celé slavné USA zůstávají bezkonkurenčně nejzadluženější zemí světa (17 trilonů dolarů) a stejně jako předlužená EU.

 V EU je dnes 27 milionů lidí bez práce a mimo pracovní trh se všemi nepříznivými sociálními dopady; přitom nezaměstnanost mladých vylétla do nevídané výše. Podle statistických údajů v únoru 2013, což už plně neodráží pravdivý obraz, ostře stoupla na 64,2 procenta v Řecku (z 50,4 ve stejném měsíci v roce 2012), na 55,5 procenta ve Španělsku (z 50,5 v roce 2012), na 38,7 procenta v Itálii (z 31,9 v roce 2012), 38,6 procenta v Portugalsku (z 35,4), 35,9 procenta na Slovensku, 30,8 procenta v Irsku, 28,4 procenta na Kypru, 26,9 procenta ve Francii a kolem 20 procent v Belgii, Finsku, Lucembursku a Estonsku. Odpovídající procento pro 27 členských států EU a v zemích eurozóny dosáhlo 23,6 procenta a 24,2, čili 5 694 000 a 3 581 000 mladých nezaměstnaných ve věku pod pětadvacet let.

4 7
možnosti

Tohle není Rudé Právo.

4 2
možnosti
Foto

Koho nazýváte spodinou, autore? Můžete jmenovat? Nebo se bude schovávat za slovíčko "oni"! Když jste takový aktivista, straník jedné pravdy, tak se nebojte a dokažte, že se za svojí pravdu dokážete bít i v reálu, nikoliv jen před blikající obrazovkou!

10 4
možnosti

spodinou je evidentně myšlen každý, kdo nesdílí autorovy názory:-/

9 4
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář