Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na trestní oznámení uz po několikáté by jste byl zralý vy pane "autore". Ale z mého pohledu většinou na přes dr.z ku. Pokud Vy a podobní omeni by tady měli "demokraticky" o něčem rozhodovat, tak by člověk musel emigrovat.

4 4
možnosti

Tak ho podejte a  nevyhrožujte. Jste chudák, který ani nenapíše za co konkrétně by chtěl blogera trestat. Co jste sakra zač? Pěst dělnické třídy, nebo co?8-o

2 2
možnosti
Foto

Když se Váš kolega obnažoval při pietním aktu 28.října, jistě bychom se nedivili, kdyby nějaká paní Žižková, v rámci ochrany mravnívo vývoje dětí a mládeže, nějaké to trestní oznámení na zadrženého extremistu podala.

Avšak činit tak nyní a ještě dokonce nesmyslné organizujete jakýsi nábor udavačů na pana prezidenta, je nesmyslným nošením dříví do lesa Rv

4 3
možnosti
Foto

I21v72a67n 78M45a61r38e14k

4. 11. 2015 18:06

!!Ta milá p.Žižková měla v první řadě podat trestní oznámení pro rozvracení republiky na Vás p.Peszyński (a nebo spíš na toho "tvoří" pod Vaší vizáží a iniciálami tyto blogy). Pokud si pamatuji , je to už Vaše druhé "trestní oznámení" . To první bylo podáno před půl rokem s oddůvodněním " pro velezradu" Čsl. vojáků v záloze.

No a když už jste se tu p.Peszyński tak rozepsal (dnes Vás nebudu "testovat" s třistatřiatřicet), mohl by ste nám konečně tlumočit odpovědi na 15 otázek nekompromisně ,ultimativně položených s odvahou sobě vlastní které jste odeslal už před dvěma měsíci prezidentovi ČR. [>-]  p. Miloši Zemanovi ? !

Krom toho nám debatérům dlužíte odpověď i na vzkaz který jste podle Vás s "hrdostí" vzkázal po Alexandrovcích prezidentu V.Putinovi  pře měsícem  ? ! 8-o8-o8-o?

7 2
možnosti

Předpokládám, že to podání bylo hybridní. Jinak to nepla.

4 2
možnosti

Paní Žižková zřejmě ráda dělá zbytečné činnosti a nebo je právně neznalá a tak netuší, podobně jako Pupenstein (ale u něj je to chronické, že nic netuší), že na prezidenta nemůže podat trestní oznámení. Resp. může, když ji to baví, ale nemá to žádný efekt (lze jej obvinit jen z velezrady, a jen Senát). 

Tím na sebe vázala z našich daní placený čas policistů (a posléze pracovníků Státního zastupitelství) pro nic. Policajti se jí to určitě pokoušeli vysvětlit, a to proto, aby šetřili její i svůj čas. protože založit spis trvá docela dlouho. 

Je to v principu to samé, jako by chtěla podat trestní oznámení na ptáky, že přelétají nad jejím venkovským obydlím a kálejí naň.

A co se týče toho fašistického totalitarizmu, už jsem jim to říkal tolikrát ať si nejprve nastudujou významy cizích slov ať nevypadaj jako trapný ignorant. 

Jestli nás něco posouvá k fašistickému totalitnímu státu, tak  je to EU společně s USA

8 3
možnosti
Foto

A pan Moučka jim vydatně pomáhá. ;-D

3 3
možnosti

L11i43b54o18r 47S61y22n16e56k

4. 11. 2015 14:18

A víte vy, co dokáže taková pořádně nas... lůza? Podivný člověče.

5 2
možnosti

Možná by hněv "lůzy" měl poznat ... in natura ... to bych to rád viděl ...;-);-D

2 2
možnosti

Při čtení vašich článků mám chuť zvolat:

"Miluju Policii ČR!!

4 3
možnosti

Na statečnou paní Žižkovou z venkova budou jednou její děti hrdé:-/Rv

8 0
možnosti

A zabednění venkovští policajti ani nevědí, jakou šanci propásli! ;-D

3 0
možnosti
Foto

Trestní oznámení...? Na to jste spíše zralý vy.

11 3
možnosti
Foto

Já myslím, že osoba vážně duševně nemocná není z hlediska zákona postižitelná...;-)

8 1
možnosti

Když nenávist je principiálně tak jednoduchá, nakažlivá a velice snadno šiřitelná...

2 2
možnosti

Prostě paní Žižková má pravdu, i když to její T.O. je jen gesto, které bude nakaženými vysmíváno.

2 4
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář