Diskuse

Teror v Praze

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Vaše náckovství nezná hranic a já se divím, že tady ještě můžete psát

0 5
možnosti
LB

To je fakt, taky se divím, že tu můžete psát.

4 0
možnosti
Foto

Me u ceskych neonacistu nejvice zaujaly tu svatojirske stuzky, symbolizujici jejich sympatie k Putinovi a jeho pokracujici agresi proti zemim byvaleho vychodniho bloku.

A pak - kdo je tady vlastizradce....... Rv

2 1
možnosti
LB

Kdyby jsme to brali doopravdy, tak vlastizrádce je právě autor, který by tento stát zaprodal komukoliv a ještě by se při vítání klanil.

4 0
možnosti
MN

Policisté během dne řešili několik potyček. Zřejmě největší se stala v centru města v Thunově a Zámecké ulici.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/demonstrace-kvuli-imigraci-v-praze-dty-/domaci.aspx?c=A160206_124807_domaci_pku /ktera byla pravdepodobne zinscenovana (dost amatersky). Doslo k jedinemu zraneni a to po napadeni tzv. Kliniky, coz jiste odsoudil kazdy. Zadrzen a predveden, byl za cely den pouze jeden clovek a to ten, ktery si vystrelil z poplasne pistole. Co se tyka onoho vyrabovani vozu rozhlasu - opet lziva informace: " Několik agresivních útočníků se dobývalo násilně dovnitř přenosového vozu, pokusili se narušit vysílání ČRo a nakonec odpojili elektrocentrálu." Takze doporucuji autorovi psat alespon veci, ktere nejsou overitelne, jinak ze sebe dela tak trosinku blazna!

2 0
možnosti
Foto

Já bych řekl že né trošinku...

0 0
možnosti
JM

Teror v Pupensteinově hlavě neutichá, jak se mohou vnímavější čtenáři dočist v jeho článcích....

1 1
možnosti
RV

tak to slyším prvně, že kvůli demonstraci na povrchu nejezdilo metro pod zemí...jinak jsem se dlouho tak nenasmál...už za ten titulek byste měl nosit mikinu z tlustého plátna, u které se rukávy zavazují na zádech....;-D

3 2
možnosti
AK

Chci vam dat lajk a skočí do minus lajk :D

0 0
možnosti
Foto

No, kraval to byl slusnej, nackove vyvadeli jako pominuti, ale ty slibene desetitisice se ani na jednu z tech fasistickych demonstraci nedostavily.

Takze pro rudohnede spis a ostuda a proto taky takovej vztek. ;-)

0 10
možnosti
LB

Vy jste tu byl? Určitě ne, protože jste úplně mimo. Posuzujete situaci podle blogu člověka, který své odpůrce označuje slovem lůza a lže tu, až se mu práší od úst. Ostudu si právě v tento den udělali autor a spol., jenže tím se zde nepochlubí.

13 1
možnosti
AK

Když čtu tohle tak nechápu proč se rušil blog Konvičkovi, tenhle člověk je mnohem nebezpečnější blázen ! Jestli jsem doteď váhala zda mohlo jít 6.2 o provokace na demonstracích, tak po tomhle už nepochybuji a pokud je tohle možné je to s tou demokracií u nás vážně nahnuté

10 2
možnosti
Foto

z vašeho podání dedukuji, že v Praze ještě teď uklízejí mrtvoly

11 1
možnosti
LK

Podle svědectví na vlastní oči jsou márnice přeplněné mrtvolami, na Šárce se tajně kopou hromadné hroby a kropící vozy ještě v noci (pod zástěrkou tmy) smývaly krev z pražské dlažby. Je na to minimálně 0,27 očitého svědka;-)

3 0
možnosti
TP

Sákryš, je to nějaké začmodrchané :-) Zatímco se na Hradčanském náměstí shromažďovaly nacistické bojůvky hajlujících vyvrhelů, tak kolem v klidu do vedlejších ulic prošla nekonečně dlouhá masopustová slavnost. Masky se s fanoušky Adolfa Hitlera s úsměvem dělily o své placatky a všem se vytvořil na tváři úsměv jak u správce sprch v Osvětimi. Ale když do okolních ulic vešlo těch 80 příznivců bezmezné lásky a tolerance, tak tam policie raději přestala kohokoliv pouštět, aby ho tito samou láskou, něhou a dobrotou neumačkali ;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1012x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář