Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano! Srdce na Hradě chybí!

0 0
možnosti

J31e33n23d82a 42K81r44á82s86a

24. 12. 2015 7:14

Je dobře, že každá zmínka o panu prezidentovi Havlovi rozzuří rudé noky do běla! Guru křupanství Zeman na popularitu pana Havla nemůže ani pomyslet. ....Rv;-)

1 1
možnosti

On je to takový indikátor. Zakomplexovaní chudáci prostě cítí potřebu řvát že za jejich druhořadé postavení může křupan Zeman, zatímco svatý Havel by je spasil.

Hlavně, že si ulevíte.

1 1
možnosti
Foto

J80i29r44i 60B51i93l73i32n36a

23. 12. 2015 17:09

Jak se tak koukam do diskuse, nic v case vanocnim skalni komunisty nerozzlobi vic, nez symbol lasky. V

4 3
možnosti

Pane Bílino,mám dotaz,když p.Peszyński je tak láskyplný,proč napsal,nedávno,že až Zeman zemře,že se ožere jako prase(to jsou slova p.Peszyńského),pak se o Zemanovi vyjádřil jako o fašistické svini.

Nepřijde Vám to za hranou?

Hezké svátky.

4 3
možnosti
Foto

Autor má pravdu!

Je naprosto nedostatečné mít pouze nějaké ubohé letiště Václava Havla. Tady čtu, že základním symbolem tohoto "velikána" našich dějin je zejména pražský Hrad - a ten přece žádné pojmenování nemá, takže jedinou možností je jeho nové pojmenování s názvem "Hrad Václava Havla"!

(Už dávno tady měla být nějaká petice v podobném duchu - tedy studenti a profesoři z FF UK notně zaspali).

Jinak přeji hezké Vánoce.

8 4
možnosti

Tak nápad je to chvályhodný, ale nutno to proklakulovat. Jistě by to byl dobrý byznys pro paní Dagmar. Ta si, jak známo, účtuje 30 tisíc Kč za každou lavičku. Víte, kolik ja na Hradě židlí? Máte tušení, kdo by to zacáloval?

Jen neříkejte, že daňoví poplatníci a rádi.

2 3
možnosti

Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, kdo je ten Srdce, jaké je jeho křestní jméno a jestli už oficiálně ohlásil kandidaturu?

3 3
možnosti

Pane Tomáši, za dveřmi jsou vánoční svátky, které jsou i pro nás nepokřtěné bezvěrce svátky štěstí a rodinné pohody.

Přeji vám, abyste se alespoň na těch pár dní dokázal zbavit nenávisti, kterou vaše nemocné srdce přetéká.

A do nového roku vám opravdu upřímně přeji, abyste si našel práci, sbalil nějakou ženskou a vyřešil si bydlení, abyste už nemusel mít v občance adresu městského úřadu. Domov, práce a rodina, to jsou ty největší hodnoty, které každý člověk může mít. Přeji vám, abyste si je našel.

10 3
možnosti

Ale pane Bilino, proč to mínus. Myslím, že domov práce a rodina jsou opravdu důležitými hodnotami. I pro vás. Našel jste si domov v Kanadě, ukazujete se na fotce s dítětem, tedy chlubíte se rodinou a věřím vám, že máte práci, která vám vynáší dost na to, aby vaše rodina měla střechu nad hlavou.

Proč totéž nepřejete panu Tomášovi?

3 2
možnosti

škoda slov...RvRvRvdělejte salát na zítra ...je to lepší než číst Peczynského...ten bude psát i na štědrý den...jen aby ho lidem zkazil..mmj již ho mám hotový...hezký den vše...ZD...;-);-);-)

7 6
možnosti

Pane autore,hezké Vánoce.

V.Havlovi patří úcta,že se postavil proti režimu,ale jako politik byl příliš utopický,a politik má být praktický.

Zeman má hodně chyb,ale rozhodně nehrozí o žádný odklon od demokracie,čili nestrašte lidi.

Že Vás štve,že nevyhrál volby levicový kníže Schwarzenberg,je Vaše právo,jenže volby byly demokratické,a pokud jste takoví demokraté,tak to berte sportovně.

8 5
možnosti

Jo jo. Lenin vlastně Havel věčně živý. Toto je samozřejmě úplně jiný kult osobnosti než ten leninský (jak vždycky říkali Monthy Pythoni: And now something completely different). Při jeho formování samozřejmě fungují ÚPLNĚ JINÉ dúvody (ideologické, psychologické, mocenské, sociální, historické) než u toho Lenina ;-D;-D. Měli jste mu postavit nějaké to pyramidální (ať je to stylové) mauzoleum a tam si ho vypchaného vystavit sediciho na své lavičce, možnost selfie za příplatek, po prohlídce vycpaniny musí každý poutník projít obchůdkem s upomínkovými předměty, největší hit: 15 cm vysoká plastová figurka Havla Made in Hong Kong, posvěcená Dalajlámou s certifikátem původu.

A to poctivě vyrobené srdce jen setrvale svítí nebo různě bliká a mění barvu světýlek? A je to na baterky nebo na solární panýlek, tedy udržitelně rozvojové srdce?

Havla nepovažuji za dobrého člověka a už vůbec ne za přínos naší zemi, ale tohle si snad ani nezasloužil, aby z něj nejrůznější trotli typu autora nebo dělové koule dělali modlu (z blbosti nebo prospěchářství)

http://moucka.blog.idnes.cz/c/440338/Vyrocni-besneni-havlistu-Vitejte-na-Pe-Ve-Ha-revisited.html

9 3
možnosti
  • Počet článků 1059
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1003x
Jsem obyčejný občan a běžný zaměstnanec. Mám však vyhraněné názory na některé věci. Jsem kosmopolitní liberál, Havlista, pravdoláskař, intervencionalista a příznivec federalizace Evropy a hrdý Eurohujer. Jsem hrdý příslušník běsnící pražské kavárny, majdanista a iluminát a teď už i sluníčkář